>Este luni. In mod normal, lumea face curatenie, mancare si prajituri, cozonaci sau alte bunataturi, in timp ce altii merg la cumparaturi. Ca doar e sezonul cadourilor. Bucuria de pe fetele celor mici in Ajun, la vederea sacului plin de daruri a Mosului, aduce satisfacetia si linistea sufleteasca greu de obtinut altfel.
Daca tu n-ai copii, nu-i nici o tragedie. Sigur ai prieteni care au copii, si care vor impartasi cu drag zambetele si bucuria de pe chipul micutului lor.

Este luni. Eu sunt la servici. Azi, maine si miercuri. Program intreg. Planuri trecute pe hartiute, post-itsuri pline de notite si remindere, toate aranjate cu grija ca sa ma ajute sa-mi organizez cat mai bine Craciunul si zilele de dupa.
Se anunta o noapte alba in ajunul Craciunului, colindand casele fostilor colegi. Incetul cu incetul, a devenit traditie. Ne face placere.

Poate lunea viitoare va fi la fel: la servici voi fi sigur, planuri vor mai fi de facut. Singura diferenta va fi clasicul bilant de sfarsit de an. Un mic rezumat a ceea ce-ai facut anul asta si un altul la ceea ce iti doresti sa faci la anul. Multi zic ca 2008 a fost un an greu, urat, plin de dureri, rautati si nedreptati. Speram ca 2009 va fi mai bun, mai bland, mai plin de bine.

Ies in 5 minute si o sa merg la cumparaturi. Episodul 2 (primul e aici). Insa sper ca de data asta nu va dura tot 5 ore jumate…

Categories: Craciun, diverse

2 Responses so far.

  1. Anonymous says:

    >vreau si eu la shopping session ;))

  2. Ioana says:

    >Pofteste! 🙂

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.