>… sau ultrasunete, nu mai stiu nici eu.
M-am trezit cu noaptea-n cap [nu conteaza ora, ca oricum am stat mult peste program aseara la vizionat Dexter] si, dupa un mic-dejun format din ochiuri si ketchup la care visam deja de azi-noapte [imi face pofta Dexter asta, ca doar in fiecare dimineata, mai exact inceput de serial, tot asta baga pe sub nas], fuga-fuguta am mers la recuperare.
M-au plimbat de m-au ametit aia. Stai aici la coada… Hai inauntru, dezbraca-te sa-ti vad genunchiul… fa o pirueta, o plecaciune si o fandare… bine, imbraca-te! Iesi afara si asteapta sa-ti aduc fisa. Apoi mergi dincolo…
Astept… imi iau cartea din rucsac si incep sa citesc o pagina, doua, trei… hopa! vine cu fisa! Ne mutam la alt rand, reluam cititul, mai si socializam putin…
Intru si ma ia tanti la suturi scurtcircuitari, folosind un ton acut, nervos si agitat. Ca de ce nu stiu? Ca nu-nteleg? Ma gandeam daca are rost sa-i raspund: “Tanti Stimata doamna doctor, is prima data aici. Daca-mi explici ce si cum trebuie sa fac, urmez procedura. Ca doar la citit ganduri nu ma pricep asa bine”. Si n-am facut-o, am lasat-o sa se agite si sa tipe… ca deh, ea poate.
Pe pat la curenti, de pe pat pe scaun la ultrasunete, pe urma in nu-stiu-ce alta incapere de la capatul coridorului pentru unde scurte. Pe urma gata. Mi se spune sa astept afara pana vine inapoi sa-mi dea fisa… In timp ce asteptam, am mai dat cateva pagini la cartea care ma insotea cuminte, pentru ca mai apoi sa ma reintalnesc cu furia doctoritei care a iesit cu fisa mea si mi-a spus raspicat ca aici nu e loc de citit!
Ma gandeam la un moment dat ca nu mai am ghipsul pe picior sa-i fac cunostinta cu doamna oleaca, poate s-ar fi calmat putin.
Cu fisa si cu cartea mea am mers la sala de gimnastica. Interesant nume, nu? Acolo era un nene doctor tare de treaba: calm, calculat, relaxat. Complet opusul doamnei de alaturi. Dupa ce mi-am chinuit piciorul si pe-acolo, am pornit spre casa.
Trecusera 3 ore, din care probabil 2 ore si ceva le petrecusem pe hol, asteptand.
Cum era vorba aia? “Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul” nu? E dreapta vorba…

Categories: degeaba, diverse, ghips, timp liber

2 Responses so far.

  1. Catalin says:

    >”Aicea nu e loc de citit??”. Jeeez. Ma gandesc ca trebuia sa spargi seminte sau sa asculti manele la telefon, ca prea ai stricat atmosfera. Tie nu ti-e un pic rusine? 😐
    Macar data viitoare o sa dureze mai putin?

  2. Ioana says:

    >Mi-ai dat o idee buna. Maine nu, dar poate la ultima sedinta chiar ar trebui sa merg cu semintele dupa mine :))

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.