>

Povestea incepe aici. Click pentru a intra in lumea ei!

Pasul 2 in ingrijirea tenului, dupa demachierea acestuia, este hidratarea. Chiar daca beti 2 litri de apa in fiecare zi (chestie de care, sincer, ma indoiesc) tenul nostru trebuie hidratat si din exterior. Iar pentru asta ai nevoie de o crema dedicata in mod special acestei actiuni.

Crema Hidratanta din noua gama Gerovital Plant de la Farmec

Mai multe detalii “tehnice” aflam de pe site-ul Farmecului:
Adresabilitate – Este un produs destinat îngrijirii pielii feţei şi gâtului, o cremă de zi cu efecte intensiv hidratante.

Actiune – Complexul Herbatonic şi Aquaxylul asigură echilibrul optim de hidratare, nutrire şi remineralizare a pielii. Ceramidyl-Omega reface funcţia de barieră a pielii, aceasta devenind mai hidratantă, mai elastică, mai tonică. Uleiurile naturale de Jojoba şi Soia hrănesc şi regenerează pielea, asigurând protecţie întreaga zi.
Extractul organic de Floare de Colţ are efecte antioxidante, calmante protejând pielea împotriva factorilor de mediu nocivi.

Mod de utilizare – Se foloseşte zilnic, dimineaţa, după demachierea şi tonifierea corespunzătoare a tenului. Se aplică pe faţă, gât şi decolteu şi se masează uşor până la completa absorbţie în piele.

Beneficii – Ten hidratat, catifelat şi protejat.

Rezultate clinice – Nivelul de hidratare a crescut cu până la 49,4% după o oră de la prima aplicare*.
Efect semnificativ de creştere a elasticităţii pielii cu 60% după o oră de la aplicarea produsului.
In urma evaluării subiective 100% dintre utilizatori au perceput o senzaţie de hidratare, 60% o senzaţie de prospeţime/răcoare.
100% din subiecţi vor dori să continue utilizarea produsului.
*Evaluare instrumentală.

Tips – Imbunătăţeşte gradul de hidratare al epidermei, protejează pielea, redând astfel tenului aspectul natural, prospeţimea şi vitalitatea.” (e bine de stiut ca, in urma utilizarii acestei creme, macar tenul meu va fi plin de vitalitate intr-o zi mohorata in care eu numai de vitalitate nu pot vorbi. Si mai stii? Poate chiar ma molipsesc )

Dupa ce vom testa produsele, va vom oferi si feedback legat de compatibilitatea cu tipurile noastre de ten si gradul de satisfactie obtinut in urma utilizarii acestei Creme hidratante 🙂

Keep in touch, we’ll be back!

ps: ne puteti comenta, sustine, aproba fie aici, fie pe forum. Multumim!

3 Responses so far.

  1. Julie says:

    >Buna,

    Am incercat noua crema nutritiva de zi Gerovital Plant si am fost foarte incantata de ea. Mi-a hidratat tenul pe parcursul intregii zile, dar cel mai mult mi-a placut faptul ca e fara conservanti. Asa ca recomand tuturor fetelor sa incerce aceasta crema…:)

  2. Carmen says:

    >Hello,

    am incercat crema hidratanta de la Farmec si mi-a placut…iti ofera o hidratare buna pe parcursul intregii zile…dar cel mai mult mi-a placut crema nutritiva de la Farmec…ramane cea mai placuta si eficienta pentru mine…si de ce nu?…le recomand tuturor sa incerce aceste creme 😀

  3. Ioana says:

    >Ma bucur ca va place noua gama Gerovital Plant de la Farmec, fetelor! 🙂

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.