>

Povestea incepe aici. Click pentru a intra in lumea ei!

Nutritie, nutritie si iar nutritie. Auzim destul de frecvent cuvantul asta. Si stim ca suntem, in primul rand, ceea ce mancam. Si ca sanatatea noastra, energia de peste zi si aspectul fizic sunt puternic influentate de regimul nostru alimentar.
Astfel, si tenul nostru are nevoie de portia lui speciala de hidratare si nutritie.

Crema nutritiva din noua gama Gerovital Plant de la Farmec

Iata ce aflam de pe site-ul Farmec despre aceasta crema:
Adresabilitate – Este o cremă calmantă, bogată în substanţe nutritive, destinată îngrijirii zilnice a pielii feţei şi gâtului.

Actiune – Asocierea uleiurilor naturale (soia, jojoba, germeni de grâu) cu vitaminele A şi E îmbunătăţesc elasticitatea pielii şi previn procesele de îmbătrânire cutanată.
Ceramidyl-Omega, un ingredient activ complet, de origine vegetală, îmbunătăţeşte procesele de restructurare epidermică, reface funcţia de barieră a pielii care devine astfel mai puţin permeabilă pentru factorii de mediu nocivi. Ridurile sunt diminuate, este îmbunătăţită hidratarea, elasticitatea şi senzaţia de confort a pielii. Complexul Herbatonic din plante din flora transilvană are un aport important în hidratarea, nutrirea şi remineralizarea pielii.
Vitamina E acţionează sinergic cu extractul de Floare de Colţ pentru neutralizarea acţiunii radicalilor liberi şi protejarea pielii împotriva stresului oxidativ al factorilor externi (radiaţii UV, fumat, poluanţi, radiaţii gamma).

Mod de utilizare – Se aplică seara, după demachierea şi tonifierea corectă a pielii.

Beneficii – Ten mineralizat, hidratat, catifelat.

Tips – Seara procesele de nutrire, regenerare ale dermului sunt amplificate şi crema are rezultate foarte bune. “

Dupa ce vom testa produsele, va vom oferi si feedback legat de compatibilitatea cu tipurile noastre de ten si gradul de satisfactie obtinut in urma utilizarii acestei Creme hidratante 🙂

Keep in touch, we’ll be back!

ps: ne puteti comenta, sustine, aproba fie aici, fie pe forum. Multumim!

4 Responses so far.

  1. Carmen says:

    >Hy everybody!!! Am testat si eu aseara noua crema nutritiva de la farmec cu floare de colt si sunt foarte multumita!! Mi-a hidratat si catifelat tenul …deci se potriveste foarte bine tenului meu…O recomand cu incredere si celorlalti. Incercati si nu o sa va para rau:)

  2. Mihaila Iulia Ramona says:

    >Salutari! Am folosit noua crema nutritiva cu floare de colt de la Farmec, chiar lucreaza, o recomand cu incredere!!!!! O sa testez toata gama 😀 , mai putin crema antirid, I am too young 😀 😉

  3. Kata says:

    >Buna!! Eu ador aceasta crema, a devenit preferata mea….in concluzie, cu siguranta o voi mai cumpara in viitor. Incercati si voi…;)

  4. Ioana says:

    >@Carmen Si cand te gandesti cat de greu a fost sa iti gasesti o crema potrivita. Eh, ai scapat si de grija asta! 🙂

    @Iulia Ramona Ma bucur ca iti place noua gama. Iar pentru ca produsele sunt destinate tenului cu cel putin 20 de primaveri vechime, eu zic ca poti preveni aparitia ridurilor in acest moment. Si dup-aia sa nu te miri daca iti va zice lumea ca ai 20 de ani, cand tu faci 30 😉

    @Kata Cred ca tenul tau e cel mai fericit acum. Multumesc ca ai acceptat sa testezi produsele din noua gama Gerovital Plant de la Farmec 🙂

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.