>

Povestea incepe aici. Click pentru a intra in lumea ei!

Cine nu stie ca pielea din jurul gurii si a ochilor e cea mai sensibila, pretentioasa, doritoare de atentie speciala si prima care cedeaza gravitatiei si incepe sa se rideze? Si cine ne-a dat de gol dupa o noapte nedormita sau o perioada mai stresata si obositoare prin care am trecut in ultima vreme? Cearcanele, nu?
Bun. Deci cine a ridicat mana? Nimeni. Bun . Asa va vreau, sa aveti la purtator toate informatiile de care aveti nevoie .

Ser contur ochi si buze din noua gama Gerovital Plant de la Farmec

Noua gama Gerovital Plant s-a gandit ca avem nevoie si de aces produs, pentru a ne apropia cat mai mult de tenul ideal la care visam toate. De pe site-ul Farmec, culegem primele date referitoare la acest produs:
Adresabilitate – Formula delicată şi foarte eficientă pentru îngrijirea pielii sensibile din jurul ochilor şi buzelor. Are o structură uşoară, răcoroasă şi o formă de condiţionare care-l face uşor de aplicat.

Actiune – Ceramidylul-Omega şi extractul organic de Floare de Colţ previn procesele de îmbătrânire prematură ale pielii datorate radicalilor liberi, cresc elasticitatea, supleţea şi gradul de hidratare al pielii. Acţionează sinergic pentru regenerare, diminuarea ridurilor şi prevenirea apariţiei altora noi.
Extractul de Floare de colţ este ingredientul ideal pentru tratarea pielii stresate, aflată în contact permanent cu factorii de mediu. Complexul Herbatonic acţionează sinergic cu Aquaxylul pentru potenţarea efectelor hidratante.

Mod de utilizare – Se aplică dimineaţa şi seara, pe pielea din zona ochilor şi a buzelor. Se masează uşor până la completa absorbţie în piele.

Beneficii – Ten fără riduri, hidratat, regenerat.

Rezultate clinice – Efect semnificativ asupra fermităţii pielii cu până la 43% după 28 zile de la prima aplicare*.
Efect semnificativ asupra elasticităţii pielii cu până la 60% după o oră de la prima aplicare*.
Efect semnificativ asupra supleţii pielii cu până la 41% după o oră de la prima aplicare*.
In urma evaluării subiective, 80% din utilizatori au perceput o senzaţie de hidratare, 33% o senzaţie de tensionare/lifting iar 67% o senzaţie de prospeţime, răcoare.
93% din voluntari vor dori să continue folosirea acestui produs in viitor.
*Evaluare instrumentală.

Tips – Pielea din jurul ochilor necesită o îngrijire specială, semnele îmbătrânirii apar prima dată la ochi unde pielea este mai fină. Acest produs te ajută, prevenind apariţia ridurilor.”

Acum ca ne-am informat, asteptam sa vedem ce stie sa faca acest ser minune gazduit intr-un ambalaj mic. Dupa ce vom testa produsele, va vom oferi si feedback legat de compatibilitatea cu tipurile noastre de ten si gradul de satisfactie obtinut in urma utilizarii acestui Ser contur ochi si buze 🙂

Keep in touch, we’ll be back!

ps: ne puteti comenta, sustine, aproba fie aici, fie pe forum. Multumim!

3 Responses so far.

  1. Kata says:

    >Mi-e imi place mult, ma dau dimineata si seara si cel mai bine ii simt efectul cand sunt foarte obosita…Langa asta imi place ca are un efect puternic hidratant 🙂

  2. Ioana says:

    >@Kata De acum inainte, va trebui sa ai alte dovezi care sa confirme noptile pierdute, ca ochii nu te vor mai da de gol!

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.