>

Pe la 3 anunta Ciulea pe Twitter ca ploua in Manastur. Ies in curte, ma uit la cer si caut nori de ploaie, totul parea ok, am zis ca ma duc acasa sa mananc. Zis si facut, dupa care ma pornesc inapoi spre servici, dar nu inainte de a lua o umbrela din cui. Pe la jumatatea drumului, incepe sa picure. 20 de metri mai tarziu, nu mai stiam daca sa tin de umbrela sa nu mi-o zboare vantul sau sa tin de rochita, sa nu mi se ridice in cap. Ma inarmez cu viteza si imi continui drumul. Mi-am amintit de celebra secventa cu Marilyn Monroe cand poza stand pe un ventilator si tinea de fusta si ma gandeam ca trebuiau sa adauge regizorii si o umbrela si nitica ploaie de-asta cu vantoasa in cadru, pentru un plus de efect.
Si totusi am avut noroc, pentru ca de indata ce am ajuns la birou a inceput sa bata gheata. Daca ajungeam cu cateva minute mai tarziu, as fi avut parte de un masaj anticelulitic de toate frumusetea 🙂

Iar in caz ca va ganditi ca n-a fost nu-stiu-cat de mare furtuna, in urma twitturilor citite am cumulat vreo 5 acoperisuri smulse si tot cam atatia copaci doborati, plus tigle zburate si tencuieli cazute care au “accidentat: cateva masini. Si sigur mai sunt alte daune neanuntate pe Twitter.
In speranta ca v-ati inchis geamurile de dimineata si ca va veti gasi masinile intacte, va doresc sa aveti o zi faina in continuare!

credit foto: Lili Ciulea

Categories: diverse, ploaie, senzatii tari

4 Responses so far.

 1. Rus Daniel says:

  >normal ca de umbrela trebuia sa tii nu de rochita :))))

 2. Ioana says:

  >Dan, multumesc de sugestie! Lili, multumesc de poza! 🙂

  Daniel, zici tu ceva, ca si asa nu eram decat eu pe strada :-)) Poate data viitoare 😛

 3. Rus Daniel says:

  >sa ma anunti si pe mine ca sa iau apartul foto :))

Leave a Reply


Recent posts

Modern Dad’s Challenges vine...

Posted on May - 27 - 2019

0 Comment

Mama, respira!

Posted on Oct - 12 - 2018

0 Comment

Cand ai doi copii…

Posted on Aug - 27 - 2018

1 Comment

Ce facem cu medicamentele...

Posted on Aug - 25 - 2018

0 Comment

Bannere

 • Si Blondele Gandesc
 • Magazinul de dulciuri
 • Interesant. Relaxant. De weekend.