Noi ne uitam pe Cartoon Network cand eram mici si invatam engleza. Erau scene de violenta si pe atunci (de cate ori o incasa urat de tot Tom de la Jerry), mai erau si ceva scene mai sexy putin, dar am supravietuit. In ziua de azi, desenele sunt groaznice. Nu prea au ce invata copii din ele. Si uite asa ajungem noi sa ii invatam pe cei mici cu calculatoarele si desenele de pe youtube (sau de unde or fi), iar apoi ne minunam ca nu ii mai putem dezlipi de ele [calculatoare].

In ultima vreme au inceput sa castige teren si filmele animate, care sunt tot mai frumoase si mai variate, plus ca sunt pentru orice varsta. Si noua, celor mai “maturi”, ne prinde bine sa ne mai recreem cateodata vizionand un astfel de film.

In alta ordine de idei, nici filmele artistice nu mai sunt ce au fost. Sau daca apare unul mai rasarit, rareori e difuzat la televizor, astfel incat, intr-un moment de respiro, tot alergi in sus si in jos programele de la TV in cautarea unui film sau a unei emisiuni mai de Doamne ajuta!

Mi-ar place sa nu se mai gandeasca toti la profit in detrimentul binelui consumatorului. Sau a culturii lui generale, cateodata.

ps: mai aveti timp pana la miezul noptii sa participati la concurs si sa castigati 4 carti din colectia Sherlock Holmes

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.