Se cauta BlogJuanul blogosferei, iar batalia se da intre romantism si simtul umorului. Sau, dupa cum ar zice Danone Cremosso, intre tiramisu si tarta cu lamaie.

Au mai zis-o si altele, dar am sa o zic si eu: romantismul se invata sau, daca nu, este inlocuit cu succes de orice incercare sincera de-a lui de a face ceva gen. Insa daca simtul umorului nu exista, daca nu stii sa faci haz de necaz atunci cand cina super-romantica pe care ai pregatit-o a luat foc (la propriu sau la figurat), e cam trist. Si, oricat de mult imi place tiramisu si nu-mi plac dulciurile cu fructe, e musai sa tin cu tarta cu lamaie de data asta…

Printre altele, am alaturi de mine un amuzant, deci experienta ma indeamna sa va recomand ceva ce mie imi place 🙂

In alta ordine de idei, a fost greu sa aleg. Mi-a luat o saptamana sa ma decid care si de ce, am facut listute cu argumente pro si contra, iar cand am ajuns la “meciul final”, ma rugam ca noaptea sa-mi faca mai usoara alegerea BlogJuanului. Dar n-a fost asa. Intr-un final, pot sa afirm ca votul meu pentru BlogJuanul blogosferei merge la… sau mai bine hai sa marim suspansul 😀

“La 95 de ani Don Juan s-a decis sa se mai insoare o data… cu Ana, o tanara de 25 de ani. Dupa nunta, din cauza diferentei de varsta, Ana a decis sa doarma in camere separate. Dupa petrecere, Ana se pregateste sa se culce, cand… ciocanituri in usa… Este proaspatul ei sot, Don Juan, trecut de 95 de ani. Ii ofera Anei un numar de neuitat si zambind, ii da un pupic, apoi se intoarce in dormitorul sau. 

Peste o jumatate de ora bate din nou la usa Anei… pregatit pentru numarul urmator… care-i reuseste fara probleme. Un zambet si un pupic… si se intoarce in dormitorul sau. Dupa nici o ora acesta bate din nou la usa Anei… proaspat de parca ar fi de 25 de ani. El incepe un numar irezistibil si salbatic ca in tinerete. Ca de obicei, la sfarsit… pupic si la el in dormitor.

A cincea oara sta iarasi in fata usii de parca nu ar fi fost niciodata acolo. Cand vrea sa se intoarca in dormitorul lui, Ana il intreaba daca nu vrea sa ramana acolo, dar Don Juan ii raspunde ca la varsta sa nu mai are rezistenta si trebuie sa se odihneasca. Ana izbucneste in ras:

– Modestule, eu am cunoscut atatia barbati cu multe decenii mai tineri ca tine, care nu mi-au oferit ce mi-ai oferit tu!!!
Don Juan sta cateva minute pe ganduri, contrariat, dupa care o intreaba pe Ana:
– Am mai fost azi la tine?

MORALA: Alzheimer are avantajele ei…”

Revenind: il apreciez pe cel care are prezenta de spirit sa isi recunoasca fapta, chiar daca nu se chiar poate mandri cu ea in fata unei fete. Felicitari, Vlad Cucu! Ai votul meu 😉

sursa 1, 2banc

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.