Femeile si barbatii tind sa devina cupluri, insa multe dintre noi am gasit un foarte bun prieten intr-un el, mai degraba decat intr-o ea. Si nu intotdeauna exista atractie fata de acest el, motiv pentru care pare a fi ideal pentru “cel mai bun prieten”.

Ce se intampla insa atunci cand el vrea mai mult de la tine, cand sentimentele sunt mai profunde? Stricam relatia de prietenie in speranta ca vom forma un cuplu frumos sau preferam sa ramanem doar amici pentru a nu ne sacrifica frumoasa relatie de prietenie deja existenta? Mai multe despre acest subiect puteti citi pe The Sexist, unde eu si Matei ne-am dat cu parerea: Friendzone – aceasta capcana feminina.

O zi frumoasa!

sursa imagine

2 Responses so far.

  1. Diana says:

    Dacă sentimentele lui au plecat spre calea aceea, prietenia e deja stricată. Pentru că indiferent de orice, sentimentele îl vor roade și vor afecta prietenia.
    Nu poți nici să fii cu cineva doar pentru că acea persoană te vrea; dacă tu nu simți atracția față de el, dacă nu îl vezi ca iubit, relația tot nu va merge… pentru că o relație e o chestie de doi, nu să vrea unul mai mult și unul să zică „hai să o încerc și pe asta să nu stric nimic între noi”.
    Prietenia nu garantează un cuplu frumos; într-un fel ne comportăm ca prieteni și altfel ca iubiți. Prietena aia de treabă și simpatică poate fi o iubită isteric, geloasă și sufocantă. Sunt roluri diferite cu cerințe diferite de la noi.

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.