Probabil stiti de incidentul din ianuarie dintre Cinema City Cluj si persoanele cu nevoi speciale.

Ce imi place mie foarte mult la cei de la Cinema City e ca si-au rascumparat greseala in cel mai frumos mod posibil: au chemat reprezentanti de la Asociatia pentru Solidaritate si Simpatie “Claudia Safta” pentru a-i informa cu privire la instructajul facut angajatilor in vederea ajutorarii persoanelor cu nevoi speciale si modificarea procedurilor interne, astfel incat incidentele neplacute sa fie de domeniul trecutului.

Nu vreau sa va dau detalii tehnice ce tin de traseele dedicate persoanelor cu nevoi speciale, locurile special amenajate in sala de spectacol sau instructiunile in caz de incendiu, pentru ca vreau sa insist pe o alta parte a evenimentului. Este de apreciat naturaletea si lejeritatea cu care s-a discutat totul. Si nu spun asta ca sa-mi spuneti ca asa e normal, ca tine de diplomatie sau alte lucruri, ci o spun pentru ca aceste lucuri, exprimate cu sinceritate, sunt extrem de rare in zilele noastre.

Acest demers al Cinema City este dovada ca nu ne-am dezumanizat de tot si ca, dincolo de toate scandalurile cotidiene, exista oameni pentru oameni, exista omenie mai presus de profit si comunicare deschisa, chiar si in urma unui conflict.

Cinste lor!

Leave a Reply


Recent posts

A mai trecut o...

Posted on Aug - 17 - 2018

0 Comment

Hai sa supravietuim mai...

Posted on Aug - 15 - 2018

0 Comment

Furtunile emotionale la copii...

Posted on May - 29 - 2018

0 Comment

Viata fara zahar, lactate...

Posted on Apr - 2 - 2018

2 Comments

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.