Teoretic, a inceput toamna: ieri a fost schimbarea la fata. Practic, azi se zice ca e cea mai calduroasa zi din an. :-)) Oricum, mai sunt multe de facut pana cand vremea ne va obliga sa adaugam noi straturi de haine la tinuta cotidiana!

1. La Editura ALL toate cartile au azi preturi reduse cu 50%, asa ca puteti sa va alegeti noi titluri pe care sa le savurati la plaja, in concediu sau in weekendurile cu soare!

2. S-a lansat Topul Mediabrief, un top care ilustreaza capacitatea siteurilor de presa si a blogurilor din Romania de a crea articole virale. Acesta este ordonat dupa “Scorul Mediabrief”, care reprezinta valoarea mediana a numarului de interactiuni obtinute de articolele publicate de respectivul site. Intra si tu sa vezi pe ce loc esti in top!

3. In AnyTime Club din Bistrita va avea loc in 11 august un eveniment – petrecere “All in One” dedicat tuturor consumatorilor de muzica de calitate, care promite o  combinatie complexa de muzica promovata de la muzica house, comerciala, disco pana la drum and bass, dubstep, rock, hip-hop, electro. Si pentru ca se vrea a fi un eveniment de vara reusit, a fost impus si un dress code :-D: imbracaminte de plaja, esarfa, ochelari de soare, pantaloni scurti, tricou sau orice alt accesoriu vestimentar de vara! Intrarea este 10 lei, iar evenimentul este primul din ceea ce se vrea a fi o serie mai lunga de evenimente de gen din tara. Indrazniti sa mergeti sa vedeti!

 sursa imagine

Categories: diverse

3 Responses so far.

  1. Not One Of The Others says:

    Cele scrise vor sa fie un fel de reclama?

  2. Not One Of The Others says:

    Aha…pacat atunci ca nu prea am drum la Bistrita! 🙂

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.