Ritmul cu care se intampla lucrurile in lume e ametitor. Si parca nu e totuna sa stii ca valorile sunt (foarte) mari sau ca sunt (aproximativ) egale cu o cifra anume, cu multe zerouri la coada.

Intr-o zi se nasc sute de mii de copii, mor zeci de mii de oameni, se vand sute de mii de televizoare si milioane de telefoane mobile. Intr-o zi. Cand vorbim de un an, se mai adauga multe zerouri in coada acestor cifre.

E interesant cum unii trebuie sa invete sa manance sanatos ca sa nu moara din cauza obezitatii, cati bani sunt alocati pentru asta si cati oameni mor, in aceeasi lume, din cauza ca nu au ce manca.

Stim ca la un moment dat resursele energetice se vor termina, insa lucrurile par mai tragice atunci cand afli exact cate zile mai sunt pana cand se va termina petrolul, gazul, carbunii. Iar cand consumul creste exponential, zilele pana la finalul acestor resurse tind sa cred ca au mai putin de 24 de ore alocate…

Va invit sa intrati sa vedeti si voi cifrele de aici, sa vedeti viteza cu care cresc / scad valorile si sa-mi spuneti care sunt informatiile care v-au surprins.

sursa imagine

Categories: next life, tragic

Leave a Reply


Recent posts

Modern Dad’s Challenges vine...

Posted on May - 27 - 2019

0 Comment

Mama, respira!

Posted on Oct - 12 - 2018

0 Comment

Cand ai doi copii…

Posted on Aug - 27 - 2018

1 Comment

Ce facem cu medicamentele...

Posted on Aug - 25 - 2018

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.