Stiti toate barfele alea cu femeile care cuceresc toate politele si dulapurile din baie pentru a inghesui pe ele produse cosmetice? Ei bine, tocmai am aflat ca, in tot mai multe bai, au inceput sa rasara si produsele cosmetice dedicate barbatilor.
A fost, bineinteles, un complot al femeilor – plasarea unui produs dedicat ingrijirii lor la vedere, ca doar ochiul vede si curiozitatea exista! Si atat le-a trebuit! Alaltaieri au inceput sa fie mai atenti la produsele pe care le folosesc cand se barbieresc, ieri si-au schimbat samponul ca doar si parul lor merita sa fie rasfatat, iar azi… azi au asezat pe polita crema anti-rid. Pentru ca si lor le place sa fie tineri, sa nu li e ghiceasca varsta la o simpla privire si – soc si groaza! – chiar si lor le place sa fie admirati, rasfatati si alintati (chiar daca toate astea se intampla in intimitatea casei lor)!

antiwrinkles-1024x737
Si, doamnelor si domnisoarelor, sa fim sincere, chiar si noua ne place ca domnul la al carui brat ne plimbam sa fie admirat! Si daca ar fi sa facem un exercitiu de imaginatie, vizualizati-va la fel de tineri si peste 10 ani! Nu de alta, doar aveti produsele fermecate alaturi, nu?
Mai in gluma, mai in serios, acuma dupa ce Farmec a lansat noua gama Gerovitaal H3 dedicata barbatilor, ar trebui sa se gandeasca sa devina actionari la Dedeman / Baumax / Praktiker, ca doar din cauza lor va creste vanzarea de dulapuri si polite de baie!
Voi ce produse de ingrijire folositi, stimati domni? Sau ce produse de ingrijire folosesc domnii vostri, dragelor?
sursa imagine

Categories: anti-rid, Farmec, rosu intens

2 Responses so far.

  1. Maria Elena says:

    Si sotul meu a inceput sa foloseasca produsele de la Farmec.
    Este foarte incantat de ele si le foloseste cu mult drag, mai ales ca le-a primit de la mine ! 🙂
    Bine zici cu dulapurile si politele…:))) chiar asa este ! 😉

Leave a Reply


Recent posts

Modern Dad’s Challenges vine...

Posted on May - 27 - 2019

0 Comment

Mama, respira!

Posted on Oct - 12 - 2018

0 Comment

Cand ai doi copii…

Posted on Aug - 27 - 2018

1 Comment

Ce facem cu medicamentele...

Posted on Aug - 25 - 2018

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.