Ai ales sa ai un viciu. Toti stim ca, in viata, suma viiciilor e constanta, doar viciile se schimbe. E ok. Insa incearca sa fii responsabil!

Am vazut atatia fumatori in jurul copiilor… si e pacat. Daca e in aer liber e ok, sa zicem, atata timp cat nu pupi piticul sau sufli inspre el dup-aia. Dar in spatii inchise, nu e ok deloc. Nu cred ca nu poti rezista o ora, doua, trei… zece fara o tigara. Pentru ca viciul pe care tu ti-l asumi nu face bine copilului / copiilor de langa tine si ei chiar nu au nici o vina. Ei nu si-au dat acordul sa le fie poluat aerul pe care il respira, nu sunt dispusi sa isi asume riscuri de imbolnavire (nu dau linkuri, la o simpla cautare pe google dupa efectele fumatului pasiv la copii gasiti mult prea multe rezultate) de dragul de a va permite voua sa va intretineti viciul.

De cele mai multe ori aud replica “si noi am crescut in fum si suntem bine mersi!” si asta ma intristeaza si mai tare. Ca parinte, iti asumi prea usor riscul de a-ti imbolnavi copilul (direct sau indirect), iar atunci cand nu esti parintele copilului e cu atat mai grav…

smoking-with-kids-in-car

Ma enerveaza situatiile astea anormale care au devenit normale doar pentru ca majoritatea lumii procedeaza gresit! Chiar se intoarce lumea cu fundul in sus… sau s-a intors deja?

sursa imagine

Leave a Reply


Recent posts

Modern Dad’s Challenges vine...

Posted on May - 27 - 2019

0 Comment

Mama, respira!

Posted on Oct - 12 - 2018

0 Comment

Cand ai doi copii…

Posted on Aug - 27 - 2018

1 Comment

Ce facem cu medicamentele...

Posted on Aug - 25 - 2018

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.