Pe caldurile astea misturitoare, e o adevarata placere sa iesi la plimbare cu bicicleta. O tinuta lejera, o palarie cu boruri largi si o sticla de apa direct din congelator, alaturi de viteza cu care va plimbati pe bicicleta, face caldura de afara mult mai usor de suportat.

Daca sunteti mai curajosi, puteti sa va abateti de la drumuri asfaltate ale orasului si sa va alegeti trasee mai putin circulate – la munte, intr-o livada sau prin padure. Asa o sa va bucurati si de racoare, dar si de o amintire de neuitat.

Iar daca sunteti dornici de experiente noi, puteti sa va alaturati echipei de ciclisti amatori care parcurg cu bicicleta un traseu de peste 2500 de km pentru a desena pe harta conturul unei lamai – parte a provocarii Ciuc Natur Radler pentru adeptii unei vieti active, sub indemnul “Incurajeaza initiativa Ciuc Radler Romania Activa!”. Acestia vor ajunge vineri, 24 iulie 2015, in Cluj Napoca. De la ora 17, pe Cluj Arena, in zona de acces tribuna 2 sunteti invitati sa incurajati echipa de ciclisti amatori si, cine stie, poate chiar sa ii insotiti pentru cativa kilometri din traseul lor.

Echipa care va pedala pe aceasta distanta-record a plecat pe traseu in data de 18 iulie, din Bucuresti. Traseul atinge atat zone urbane din Bacau, Piatra Neamt, Cluj-Napoca, Miercurea Ciuc, Arad si Timisoara, cat si portiuni de drum care le va testa anduranta, cum sunt treceri prin munți, drumuri forestiere, albii de rau sau vai izolate.

KV Radler RA

Daca vreti sa urmariti in timp real initiativa Ciuc Radler Romania Activa sau sa trimiteti mesaje de incurajare biciclistilor, puteti sa o faceti aici. Cei mai activi sustinatori vor fi premiati. 😉

Va invit sa urmariti pagina de Facebook Ciuc Radler sau pagina lor web pentru mai multe detalii.

Va poftesc, asadar, sa va pregatiti fizic si sufleteste pentru o plimbare de neuitat cu bicicletele! 🙂

Categories: diverse, practic, senzatii tari

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.