>Astazi a fost o zi speciala, pare-se. Copila blonda si-a schimbat numele in dra Doctor Stomatolog Blond, dar nu un doctor cu doua maini stangi, ci cu una dreapta si una stanga, prima fiind ferma si pe pozitie.
Recunosc ca ceea ce mi s-a intamplat mie azi nu are o importante de aceeasi amploare cu cea a Drei (Doctor) Copila blonda, insa imi apartine chiar mie iar satisfactia adusa o egaleaza pe cea a Copilei.
Deci…
A fost asa bine. N-am baut Red Bull si totusi simteam ca am aripi (in caz ca te-ntrebasi: nu, nu mi-am luat zborul). Am fost la facultate, am facut niste probleme, la tabla. Nimic spectaculos pana aici, nu? Uite ca nu-i asa: colegii au fost super – erau pusi pe glume, bancuri si prostii – profu’ era super detasat, ca-n totdeauna ce-i drept, si eu – desi am avut putin trac la inceput – m-am descurcat.
Am stat cam o ora la tabla. Si uite ca-n ora aia n-am simtit ca-s racita, nu ma mai durea capul, nu mai imi curgea nasul, ziceai ca n-am nici pe naiba! M-am simtit super bine (din pacate, cuvintele astea sunt prea seci pentru a contura dimensiunile adevarate ale satisfactiei mele). Nu, n-a fost prima data cand am iesit la tabla ca sa fac sau sa explic ceva, insa de obicei era totul sec.
Partea neplacuta a fost cand am revenit in banca, ca pana cand mi s-a actualizat pozitia pe gprs, am si inceput sa stranut: raceala & co a revenit pe pozitie…
Si cu toate astea, mi-a ramas in suflet imensa bucurie provocata de acea ora in care aveam aripi si nu zburam, eram racita dar n-aveam nici un simptom care sa sustina afirmatia asta, faceam un lucru banal care totusi insemna foarte mult pentru mine, atunci.
Acum mi-a ramas doar amintirea acelei ore. Si acea amintire ma consoleaza acum, cand stranut intr-una si ma doare capul. Stiu ca exista lucruri care-ti iau durerea cu mana. Stiu ca se poate ca atunci cand ti-e rau, un lucru banal sa te faca sa te simti mai bine.

Si, ca sa va gadiliti putin urechile, va recomand:

Sniffly Sniff

Chorus:
Sniffly sniff, whistily wheeze
Here it comes a great big sneeze
I feel it in my ears and knees
Here it comes a great big sneeze

I close my eyes and wiggle my nose
I itch and scrunch my face
I shiver and shake down to my toes
And wave my arms all over the place

(Chorus)

OOhhhhh!! ddddearrr!!
Better hang onto something!
I think he’s going to blow!
Aaaaahhhhhccchhhhoooo!!!

Categories: povesti

6 Responses so far.

  1. Copila blonda says:

    >esti o profa roz sau nu? :p

  2. Ioana says:

    >Da! Si pixul mi-era roz :)) si inca de-ala parfumat, chinezesc cum erau pe la toate chioscurile cand eram mici :))

  3. Liviu says:

    >Maaaaaaaaaaaaaaiiiii Ioana, pai tu scrii bine mai. Ai talent, mai copila (a se atasa un zambet aici, ca nu stiu sa pun de pe tastatura, nu te supara de apelativ, imi sta in fire sa=l folosesc). Mai ce fain! Sunt impresionat. Sincer.

  4. Ioana says:

    >Iti multumesc foarte mult, Liviu! Si chiar m-a binedispus apelativul tau, avand in vedere ca raceala inca ma tine in lanturi :(…
    Ma bucur ca ai revenit 🙂

  5. Liviu says:

    >Pai daca scrii asa o sa mai revin. Clar. No bine, copila, vezi de raceala, sa nu se agraveze, ca nu e bine. Ha, ha, vorbesc ca un batran. Of, of.

  6. Ioana says:

    >Multumesc. Te astept cu drag!

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.