Hai, no, serios? De ce nu ma trageti si pe mine de maneca? Adica stiu ca renovarea apartamentului si emotiile mutatului / despachetatului si recuperarea vietii tihnite si fara de atata stres presupune o oarecare bataie de cap, dar rogu-va, nu ma lasati sa uit chestii importante! Mai ales atunci cand e vorba sa primesc si eu cadouri! 😀

Asadar, diseara vine Mos Nicolae. Mosul asta care pune cadourile in papuci, iar eu am o pereche de botine si una de cizmulite disponibile. Atat. Nu tu adidasi, mii de pantofi, balerini si cate si mai cate feluri de papuci. 🙁 Acuma stau si ma gandesc oare pe unde mi-or fi incaltiile, sa ma duc degraba sa le iau, sa le despachetez si sa le pregatesc pentru Mosul. 😀

No, si acuma-i acum! N-oi fi avand eu cizmulitele pregatite, pierderea e a mea, insa ce ma fac eu cu El? Lui ce-i va aduce Mosul? Si mai sunt si alti papuci de-ai parintilor, prietenilor care asteapta cu gura cascata cadourile! Asa ca m-am pus pe treaba si am cautat ce si cum sa iau si de pe unde.

Si-am ajuns sa caut cadouri online. Si mi-a placut motto-ul gasit pe iLux “Nu vrem in ghetute bete, ci cadouri sugubete!” si faptul ca au cadouri pentru femei, cadouri pentru barbati, pentru copii si… business! Pentru ca intotdeauna am fost de parere ca decat sa cumpar un cadou impersonal cuiva drag, mai bine nu-l cumpar. Asa ca prefer sa intreb si sa ofer un cadou folositor omului, daca tot e sa dau un ban. (Mai ales ca sunt situatii in care prietenii sunt tare importanti in jocul asta, ca tu n-ai da banii niciodata pe lucrurile dorite!) Si asa cadorisitul isi va aminti cine i-a dat cadoul si se va bucura din plin de el. Pentru ca un cadou trebuie sa genereze o emotie, trebuie sa indeplineasca o dorinta, cat de mica, dar trebuie sa fie!

Nu vreau sa ajung sa uit de Mos Nicolae, nu vreau sa ma multumesc cu o mandarina in ghetuta, cu o nuielusa cumparata in al 12lea deas de la coltul blocului si cu zero emotie si farmec al zilei! Nu trebuie sa fim copii ca sa ne bucuram de sarbatori, nu trebuie sa fim inconjurati de copii carora sa le facem cadouri si care sa ne dea si noua din emotia lor, nu trebuie sa cheltuim averi sau sa ne dam foarte tare peste cap in cautarea cadoului potrivit, dar este esential sa pastram in sufletele noastre vie bucuria si emotia sarbatorilor de iarna! Pentru ca si oamenii mari se pot bucura de cadouri asemenea celor mici!

Mi-e pe plac iLux cu a lor campanie “Traieste spiritul Craciunului!“. Sa oferim mai mult decat cadouri anul asta, sa oferim emotii!

sursa imagine

One Response so far.

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.