“Mamicia” vine la pachet cu o noua definitie a somnului, in special a celui de noapte. Sintagma “a dormi toata noaptea” nu se potriveste cu ceea ce era cunoscut inainte de aparitia copilului.

Cu cateva exceptii, marea majoritate a copiiilor se trezesc noaptea de cateva ori: pentru ca le e foame, pentru ca au ajuns intr-o pozitie incomoda si nu se stiu intoarce din ea, pentru ca ii doare ceva sau pentru ca, ei bine, ei s-au odihnit deja si au chef de o tura de joaca.

Partea misto e cand parintii nu au aceeasi ora de culcare seara ca si prichindelul din dotare, iar acesta decide foarte dis-de-dimineata ca s-a dormit suficient. Partea si mai misto e cand copilul doarme muuult dimineata si tie nu iti vine sa crezi cat ai putut dormi!

Eh, oricine a avut un copil in casa stie despre ce vorbesc. Cine nu, daca va vrea sa afle, o va face. 🙂

Insa pana acum, cea mai controversata intrebare a fost: cum de esti asa de odihnita? Mirarea afisata pe chipul meu la auzul intrebarii da de inteles ceva intre “tu glumesti?” si “mai ai de lucrat la glume, ca asta nu ti-a prea iesit”. Dupa care ma prind ca interlocutorul meu vorbeste serios: chiar i se pare ca sunt odihnita! Si nu pentru ca as fi, ci pentru ca stiu ce sa fac inainte de a iesi din casa. 😉 Secretul e aici si aici.

Si, voi ce mai faceti? 🙂

Categories: diverse

2 Responses so far.

  1. Ioana says:

    Bine, tu? 😀

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.