V-am mai povestit in cateva randuri (de exemplu, aici) despre un frumos eveniment dedicat taticilor, eveniment care avea loc in Bucuresti pana mai ieri. 😀

Ta-na! Maine, 28 mai 2019, va avea loc in Cluj o noua editie Modern Dad’s Challenges – Provocarile parentingului modern – si va invit sa luati parte la aceasta. Se va desfasura la Cluj Hub, participarea e gratuita, insa se face pe baza de inscriere (va puteti inscrie aici), iar subiectele de discutie sunt urmatoarele:

  • Rolul tatalui in dezvoltarea copilului
  • Cum crestem un copil sanatos
  • Educatie financiara pentru tatici si cum ii responsabilizam pe cei mici

Despre cat de important e sa se implice si tatal in relatia cu copilul se tot scrie de o vreme incoace, insa mai e mult loc de povestit. Mai ales ca asta ajuta si in relatia cu mama, bunicii si toate cadrele didactice care ajung in contact cu scumpetea de copil.

Despre sanatate… in era asta a zaharului furisat peste tot, a aerului poluat, a zilelor petrecute inauntru si nu afara, e bine sa stim ce e de facut. Chiar daca iti e greu sa mai stai o ora afara dupa o zi de serviciu, poate te ajuta sa te gandesti ca adoarme mai devreme copilul daca face miscare. (Poate vei observa ca si tie iti prinde bine putina deconectare de munca si ecrane. :D)

Responsabilizarea celor mici e o provocare frumoasa, iar responsabilitatea financiara aduce doar beneficii tuturor. 🙂

O veti intalni acolo si pe Alexandra Dana Ilies, o mama si un om de exceptie, tare drag sufletului meu. Daca puteti, va recomand sa mergeti sa o ascultati! Promit ca veti pleca de acolo mai incarcati, mai impacati si mai zambitori!

Ne vedem?

Categories: diverse

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.