In timp ce barbatii cauta cele mai potrivite martisoare si cele mai frumoase buchete de ghiocei pentru a le oferi Iubitelor, Mamelor, colegelor si / sau prietenelor, domnitele si doamnele… stai asa! Ce fac doamnele si domnitele la inceputul primaverii? Se bucura de ziua mai lunga, de trilul pasarelelor, de florile care vestesc venirea primaverii sau de martisoarele primite in primele zile de martie? Sau sunt prea stresate de cotidian si capcanele lui?

Ce faceti, dragelor, la inceput de martie? Cum sarbatoriti venirea primaverii? Cum va rasfatati?

Era o vreme in care martisoarele erau modalitatea de a sarbatori reinvierea naturii, inceputul lunii martie venea si cu puncte bonus de chef de viata si toata lumea se bucura impreuna. Nu cred ca atunci umblau barbatii in cautarea martisoarelor cu “frica” ca vor fi linsati daca nu nimeresc martisorul potrivit sau gandind numai lucruri “bune” legat de obiceiul autohton mostenit de ani.

martisor

Atat de rar am vazut in ultima vreme un martisor oferit cu drag si atat de des am vazut martisoare oferite ca sa fie bifata o actiune incat… incepe sa nu-mi mai placa sa primesc martisoare la inceput de martie. Prefer sa primesc doar o floare sau un martisor oferit cu drag decat sa iau parte la n gesturi de bifat actiuni obligatorii la inceput de martie. Plus ca voi ati vazut ce martisoare se comercializeaza zilele astea? Plasticuri, pietricele, pietroaie, vopsele stridente si fel de fel de brizbrizuri transformate in martisoare prin atasarea unul clasic snur alb-rosu…

Noroc ca macar de 8 Martie cadourile primite cauta sa fie si folositoare. 🙂 Florile sunt pe primul loc si efectul lor e garantat: plusul de culoare si parfum sigur insenineaza ziua celei care le primeste si il face sa fie mandru pe cel care le daruieste! Apoi ar mai fi ceva mici atentii oferite cu drag: o sedinta de masaj, un parfum, o crema din noua colectie Gerovital H3 Classic de la Farmec si… mai scrieti-mi idei in comentarii. Sunt convinsa ca experienta anilor trecuti v-au ajutat sa va formati o idee despre cadourile pe care le apreciaza doamnele / domnisoarele din viata voastra sau macar o directie in care sa va indreptati cand le alegeti: rasfat (creme de ten si / sau corp, sedinte de masaj, parfumuri, cartea favorita), trucuri de facut viata mai usoara (gadgeturi, ustensile de bucatarie, produse de hair styling) sau poate chiar o plimbare sau un concediu. 🙂

Haideti sa incercam sa pastram farmecul inceputului de martie, bucuria de a oferi si de a primi un martisor si / sau o atentie, un gest simbolic! Nu de dragul comertului, ci de dragul de a face un cadou din suflet unei persoane dragi din viata noastra!

Si pentru ca tot am vorbit de Gerovital, stiati ca a obtinut titlul de SUPERBRAND 2013 la categoria ”Ingrijire personala” in cadrul evaluarii pe care Superbrands Romania o realizeaza an de an pentru recunoasterea brandurilor cu performante exceptionale? Dar noile produse din gama Juvinity sau Retinol le-ati vazut? Sau poate noile deodorante, disponibile inclusiv in varianta mini de 40 ml? Va invit sa le vedeti si sa le incercati! 

sursa imagine

2 Responses so far.

  1. Andreea says:

    Eu imi doresc sa primesc cateva zile de concediu! 😀 Si un buchet mare, mare de lalele!

  2. Adriana says:

    Super ideile, multumim. Eu prefer sa ii cumpar un parfum de calitate. N-ai cum sa dai gres astfel.

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.