Va recomand sa mergeti, in acest weekend, la conferinta dedicata tatilor, cu scopul de a le consolida rolul, de a intari familia. De ce? Pentru…

„Că din toate ce sunt, cel mai greu e să fii / Nu copil de părinţi, ci părinte de fii.”

Adrian Păunescu, Repetabila povară

Pentru ca, dincolo de a ajuta mama cu tot ce tine de casa (mancare, curatenie), si cand vine vorba de copil sunt multe de facut. Majoritatea vor fi cu placere (jucatul cu iubitul bebelus, plimbarea lui, baita, masaj), insa mai sunt si cateva aspecte unde parintii e bine sa se puna de acord: ce valori isi doresc sa aiba copilul ca adult, ce reguli ale casei se stabilesc, cum gestioneaza diverse situatii delicate care apar in familie… si lista e abia la inceput.

Pentru ca, pe masura ce copilul creste, cuplul realizeaza ca diferenta dintre asteptarile lor si realitatea e mai mare decat cea dintre doua galaxii. Pentru ca tatal nu are 9 luni bonus de a se pregati de sosirea noului membru al familiei, pentru ca tatal e cel care se da deoparte, dar si sustine in acelasi timp. Apoi implicarea sa se schimba.

Pentru ca atata mama, cat si tatal, sunt oameni. Si chiar daca rabdarea lor se termina, chiar daca ceea ce simt e cat se poate de autentic, modul in care comunicam asta conteaza.

O sa aveti placerea sa o revedeti pe Alexandra Ilies, sa il ascultati pe Lorand Szasz si sa ii intalniti pe prof. dr. Daniel David, Norel Iacob si pe Stefan Tomoiaga, care va vor povesti despre:

Ne vedem acolo! 😉

Evenimentul va fi unul caritabil. Asociatia „Exista viata dupa doliu!” va beneficia de o donatie in urma vanzarii biletelor.

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.