“At 270km/h what you see in front of you is already history” (La 270km/h ceea ce vezi in fata ta este deja istorie)
Cat de repede trece timpul: parca ieri ma jucam in parc cu papusi si masinute, parca ieri incepeam liceul, parca ieri mi-am sarbatorit majoratul, parca ieri am dat bacul si am inceput facultatea. Parca ieri era ziua dinainte de concediu, dar iata ca si acesta a si trecut deja.
Cand ti se spune ca pentru fiecare 60 de secunde in care stai suparat pierzi un minut din viata pe care ar fi trebuit sa il petreci altfel, ti se pare o balarie. Dar daca iti amintesti chestia asta atunci cand esti suparat, sau dimpotriva, vesel si implinit, ti se pare extrem de nedrept.
Ador zambetul unui copil, mireasma trandafirului si atingerea lui catifelata, ador sa stau in bratele Lui, povestind despre toate nimicurile vietii care de fapt ii dau sens acesteia, ador plimbarile lungi seara tarziu, saruturile in ploaie.

Fiecare dintre acestea sunt lucruri care ma tin in viata, care ma impulsioneaza sa merg mai departe in ciuda faptului ca viata e grea si plina de prejudecati si discriminari.
Pe tine ce te tine in viata? Ce te face sa te ridici si sa mergi mai departe, sa uiti de momentele grele si sa vrei sa continui?

Categories: diverse

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.