… poate ajunge sa devina realitate.
Am fost prinsa cu niste chestii in ultima vreme (va spun sambata mai exact cu ce) si n-am reusit sa va povestesc de mutatul in casa noua. Schita postarii exista, dar soarta nu m-a lasat sa o public asa cum am vrut eu, drept urmare o sa mai astepte putin publicarea.
In alta ordine de idei, de cand m-am mutat mi-am cautat un sortulet de bucatarie nou. Si frumos. Nu pentru ca cel pe care il aveam pana acum nu mai era bun, ci pentru ca imi doream ca la casa noua sa am un sortulet nou. Detalii, asa-i? Ei bine, pentru mine conta. Insa, din nefericire, oricat am cautat si m-am plans (a se citi bateam apropouri subtile celor capabili sa ma ajute in rezolvarea acestei probleme – poate prea subtile, si de aici lipsa de reactie), nu am reusit sa gasesc nimic altceva decat materiale de unica folosinta la preturi de impletitura cu fir de aur. Asa ca nu mi-am luat sortulet.
Si, ca sa vezi ce inseamna omul potrivit la momentul potrivit, cu 11 zile inainte de ziua mea, Nina imi zice “La multi ani!”. Cateva zile mai tarziu, ne povesteste de renovarea bucatariei ei si eu constat ca m-am indragostit de modelul de bucatarie pe care si l-a ales si pe care il plasam deja in bucataria mea imaginara. Si acuma eu nu stiu exact daca e in semn de multumire pentru sustinerea acordata in alegerea bucatariei ei sau e cadou de ziua mea, insa stiu exact ca… acum am sortulet de bucatarie! Si o caserola pentru pranzul sanatos de la birou :-).
Multumesc, Nina!

3 Responses so far.

  1. nina says:

    Vezi, daca-ti doresti suficient de mult ceva, pana la urma se implineste. Numai sa nu treci de la sortul de bucatrie direct la cine stie ce BMW. 🙂

  2. […] ca, daca acum juma de an cand m-am mutat mi-am dorit un sort de bucatarie, acum incep sa-mi doresc o boneta, ca le bucle nu vreau sa […]

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.