In Cluj, urmatoarele doua weekenduri se anunta incarcate pentru cei interesati – si stiu eu ca sunt multi, cel putin din cercul meu de cunostinte – de ultimele noutati si trenduri in materie de nunti. Indiferent daca aveti nevoie de oferte pentru un fotograf, cameraman, dj, sala de evenimente / restaurant s.a.m.d., va cautati tinute sau vreti doar sa va puneti la curent cu noutatile din domeniu, acum e momentul.

Puteti alege intre cele doua targuri sau puteti sa le vizitati pe amandoua:

  • Nunta la Palat – 20 – 22 ianuarie 2012 – Muzeul de Arta Cluj Napoca – Piata Unirii 30
  • Salonul Mireselor – 26 – 29 ianuarie 2012 – Expo Transilvania – Str. Aurel Vlaicu fn, cu intrare din Str. Dambovitei

Nu e recomandat sa dati o fuga pe acolo doar pentru a aduna fluturasii de promovare de la fiecare expozant in parte, pentru ca analizarea lor ulterioara presupune timp, ridica semne de intrebare si s-ar putea sa nu fiti dispusi sa dati telefoane suplimentare pentru a primi lamuriri. Conteaza foarte mult sa fiti pe aceeasi lungime de unda cu cei cu care vorbiti si ganditi-va ca nu toti stau foarte bine la capitolul promovare, asa ca s-ar putea sa ratati o oferta care sa se incadreze in raportul calitate – pret pe care il doriti, doar pentru ca fluturasul primit nu are toate informatiile sau se pierde in multimea de informatii adunate.

Pentru o mai buna organizare, va recomand sa va faceti o lista cu tot ceea ce va intereseaza – in acest fel veti economisi timp, veti acoperi toate punctele de interes si veti fi mult mai relaxati, odihniti si atenti la informatiile pe care le primiti. Daca e vorba de colaboratori, mergeti si vorbiti cu fiecare in parte, faceti-va o idee cat mai clara despre ceea ce ofera, puneti intrebari si cereti sfaturi sau recomandari. Ar fi ideal sa puneti pe hartie un plan al nuntii si sa vedeti care sunt capitolele la care nu aveti idee ce / cum ar trebui facut, pentru a stii cu cine trebuie sa vorbiti ca sa va sfatuiasca sau sa va dea idei, ce trebuie sa analizati pentru a va inspira si ce solutii sa gasiti pentru momentele “moarte” ale nuntii.

Inarmati-va cu multa rabdare si calm pentru a putea vorbi cu toata lumea: informatiile pe care le primiti acum s-ar putea sa va surada, insa daca nu sunteti atenti la detaliile discutiei, s-ar putea sa va fie mai greu sa le obtineti mai tarziu – priviti totul ca pe o zi a portilor deschise, cand expozantii dau sfaturi gratuite pentru a-si atrage clientii, chiar daca, in mod normal, ar face asta doar dupa incheierea unui contract de colaborare.

S-ar putea sa aveti surpriza ca unele saloane de rochii de mireasa, rochii de gala sau costume pentru miri si nu numai sa fie prezenti la targuri doar pentru a se promova, neavand astfel posibilitatea de a proba / cumpara tinute de la acestia. Daca v-a atras atentia ceva expus de ei, sunt convinsa ca puteti sa stabiliti o programare pentru a merge si a proba ce va intereseaza. Insa fiti atenti si la cei care au promotii si ofera reduceri la cumpararea sau incheierea de contracte (daca e vorba de colaboratori) pe perioada targurilor.

Sa nu uitati de demonstratiile de coafura, machiaj, manichiura, parada de rochii pentru mirese si alte spectacole pe care le puteti gasi la Salonul Mireselor, cel putin.

Acestea fiind zise, va doresc Casa de piatra si sper ca totul sa iasa exact asa cum va doriti! 🙂

Alte linkuri care va pot fi de folos:

participanti la Nunta la Palat 2011 (lista pentru 2012 nu este afisata inca) 

program de vizitare pentru Nunta la Palat 2012

participanti la Salonul Mireselor 2012

premii la concursurile organizate la Salonul Mireselor

pasi pentru planificarea nuntii – in mare, lista e buna, atentie insa la pasii care nu corespund cu nuntile romanesti

Targuri de nunti in 2012 pe tara

sursa imagine

2 Responses so far.

  1. spi`oana says:

    cand mi-o zis iza ca e targ de nunti, la tine ma gandeam 😀

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.