Invitatiile de nunta trebuie:

  • sa va reprezinte;
  • sa aiba un mesaj personalizat;
  • sa se integreze in tonul cromatic al nuntii (nu e necesar, dar ar fi frumos).

Astea, asa, in mare.

Am vazut invitatii pornind de la 50 de bani pana la… zeci de lei pe bucata. De la pergament pana la cele mai complicate forme, gasesti ce vrei. De la cele sobre pana la ceva vesele, trecand pe la cele care nu transmit nici un fel de emotie sau nu trezesc nici o reactie, gasesti de toate.

Dar am vazut foarte putine invitatii care sa arate bine si sa aiba un pret rezonabil. Chiar si cele scumpe, ca sa-si justifice pretul, sunt fie exagerat de impopotonate sau complicate fie sunt atat de seci incat te miri de ce ar cumpara cineva asa ceva.

M-am gandit sa le fac eu (vezi imaginea de mai sus), apoi m-am gandit macar sa le scriu eu, ca sa fie mai personale, cumva. Pentru ca timpul nu-mi permite, prima varianta a picat in cap din prima, iar a doua n-a avut sanse de izbanda pentru ca nu pot scrie atat de mic incat sa incapa totul pe spatiul destinat mesajului din invitatiile de cumparat. Da, recunosc, scriu frumos, dar mare! Si cand ma chinui sa scriu mic, rezultatul e mai putin artistic 😀

Dupa ce am rasfoit zeci de cataloage, am strambat de nas de mii de ori si m-am contrat cu vanzatorii care imi dadeau replici absurde numai sa ma convinga ca produsele lor sunt minunate si ca eu sunt cea care n-are habar, am decis:

Noua ne place! Iar povestea de pe invitatie seamana cumva cu povestea noastra. Textul invitatiei l-am compus eu, dupa o saptamana de agitat cuvinte in diverse combinatii, iar varianta finala a acestuia am cizelat-o impreuna. 🙂

6 Responses so far.

  1. Pana si invitatiile sunt rozsaunu! 😀

  2. Sunt drăguțe, caracteristic vouă!

  3. Foarte faine invitatiile:D

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.