Doua fete cucuiete – Chocollat si 0gaza, cu sprijinul Oanei – care este un geniu in ale designului si careia ii multumim frumos, au pus la cale o seara cu fete, ceai, povesti si multa voie buna. Pe principiul  “sezatoare pe deplin, fete sunt, baieti nu vin”, doar ca noi nici c-aveam nevoie de baieti. Si nici de curent, dupa cum s-a demonstrat si ne-am demonstrat si noua 🙂 (timp de vreo doua ore s-a luat curentul si am ramas fara muzica, insa lumanarile de pe mese, ceaiul din cesti, prajiturelele si povestile noastre au fost mai mult decat suficiente pentru o seara frumoasa).

A fost un Tea party minunat, cu tinuta obligatorie – rochita / fustita, povesti de tot felul si multa buna dispozitie. (Au fost si cateva domnite care n-au respectat dresscode-ul 😀 insa pe ele le tinem minte si le amendam in cazul in care la editia urmatoare repeta miscarea :-P.

V-as da mai multe detalii despre tot, insa vreau doar sa retineti ca a fost atat de frumos incat ar trebui sa va para sincer rau ca n-ati fost alaturi de noi si ca merita sa fiti cu ochii pe editiile urmatoare, pentru ca e neaparat sa facem o continuare!

Le felicit pe fete pentru implicare si organizare, le felicit pe participante pentru atmosfera creata si multumesc Farmec, Organique si Magnolia pentru cadou, respectiv ceaiurile infloritoare si lalelele rosii minunate.

sursa imagine

9 Responses so far.

 1. […] fiind format din candelabre și lămpi ce luminau difuz și din sfeșnice cu lumânări aprinse. Roz spune că s-a și luat curentul timp de vreo două ore, dar eu nici nu am observat, fiind extrem de […]

 2. Roscata says:

  Am vazut poze, foarte faina ideea ;).

 3. […] despre care am auzit că iar a fost una dintre senzațiile serii. Am aflat de la o domnișoară Roz că a existat un dress code de rochiță/fustiță, ceea ce ni s-a părut foarte frumos și […]

 4. Cartonic says:

  Sa inteleg ca asta e o intalnire numai intre tipe? daca dresscode-ul e rochie pentru un barbat ar fi putin cam dubios :))

 5. […] demonstrat asta cu fiecare ocazie: degustare de ceai, petrecere intre fete, sedinta de machiaj. Ce-i drept, de ultima parte n-am apucat sa va povestesc inca, asa ca o voi […]

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

 • Si Blondele Gandesc
 • Magazinul de dulciuri
 • Interesant. Relaxant. De weekend.