Cauta sa fii pe placul tuturor

In viata ta sunt undeva in jur de zece persoane care conteaza: parintii, partenerul de viata si prietenii adevarati. Si, in masuri variabile, cand tie iti e bine le e bine si lor. Asa ca ei sunt cei care iti dau un sfat folositor, ei sunt cei care te apreciaza pentru ceea ce esti tu cu adevarat, cei care se bucura pentru tine alaturi de tine si cei care nu se supara atunci cand treci printr-o pasa mai proasta si te descarci pe ei (cu limite, bineinteles ;-)).

Parerea lor despre tine conteaza, insa nu si parerea celorlalti. Acestia din urma pot sa fie invidiosi pe tine din diverse motive, pot sa iti puna bete in roate sau sa te vorbeasca pe la spate. E important sa existe o relatie bazata pe respect si bun-simt intre tine si oamenii din jurul tau, insa parerile lor despre tine si viata ta nu trebuie luate de bune, analizate si reactionat in consecinta.

Nu ai nici o sansa sa le faci pe plac tuturor, nu poate sa te placa toata lumea si nu poti sa placi pe toata lumea. Asa ca decat sa incerci sa faci imposibilul si sa ajungi complexat din diverse motive, mai bine cauta sa te cunosti pe tine prima data si tine cont doar de parerile acelor oameni din jurul tau care tin la tine, carora le pasa daca iti e bine si care iti trec pragul si cand ai nevoie, nu doar atunci cand e motiv de sarbatoare.

sursa imagine

Categories: degeaba, tipologii

2 Responses so far.

  1. Prietenii adevărați sunt puțini. Și îi recunoști greu. E bine să păstrezi o relație frumoasă și civilizată cu cei din jurul tău.

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.