In primul rand, va rog sa ma iertati ca am fost absenta in ultima vreme. Oricat de mult m-am straduit sa-mi gestionez timpul, ajungeam tot timpul la concluzia ca 24 de ore pe zi sunt insuficiente pentru ce aveam de facut. Asa ca m-am retras in cochilie si am lucrat la apartamentul in care urmeaza sa ne mutam, sper eu, cat de repede.

Si pentru ca se apropie cu pasi repezi sarbatorile de iarna, incep sa ma simt incoltita de lipsa de idei de cadouri pentru cei dragi… Intotdeauna am considerat ca un cadou pentru o domnisoara / doamna e mai usor de facut decat unul pentru domni. Poate pentru ca noi intre noi, fetele, mai povestim de ce ne place si ce nu, care sunt avantajele de la unele chestii si dezavantajele de la altele. Poate pentru ca suntem mai atente la detalii si obiceiuri, astfel incat ajungem sa ghicim ce i-ar placea sau i s-ar potrivi persoanei vizate.

Sa faci cadou unui domn e complicat. Camasa are marimea aia afurisita pe care daca n-o nimeresti nu se poate purta, un jerseu are prea multe variabile (marime, material, culori) ca sa il nimeresti, iar curea / portmoneu / husa de telefon nu poti sa-i cumperi cu fiecare ocazie.

Si, ca o confirmare a ideii mele, tocmai am descoperit o sticluta de parfum sofisticat, rafinat si senzual dedicat unei femei romantice, cu note de portocale rosii, flori de magnolie si caprifoi, zmeura si flori de Osmanthus, asociate de lemnul de cashmere si ambra, care dau acestuia o nota de eleganta. Parfumul se numeste Celebration si va fi disponibil in editie limitata exclusiv in magazinul online Farmec, incepand cu 1 decembrie.

Poate gasesti si alte cadouri pentru cei dragi in magazinul online Farmec, asa ca tine cont ca in perioadele 1 – 3 si 17 – 19  decembrie acestea vor fi ambalate intr-o cutie speciala si vor fi livrate gratuit la adresa celor vizati! Astfel, pe langa bucuria unui cadou deosebit, anul acesta adaugam la ingrediente si surpriza de a primi cadourile si de a trai emotia intrebarii “Oare cine mi-a trimis acest cadou?”

sursa imagine

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.