Nici nu pot sa-mi explic cum se descurcau oamenii pe vremuri, cand hartia igienica nu avea avea acel mijloc de carton! Din ce faceau toate minunatiile ilustrate in pozele de mai jos?

La fel cum nu pot sa-mi explic cum de n-au aparut inca punctele de colectare ale cartoanelor ramase in urma utilizarii hartiei igienice! Mi le imaginez ca niste chioscuri, cum erau pe vremuri cele de colectare a sticlelor de bere si lapte. Iar in geam au diverse modele, sortate pe culori. Iar in spate, o vitrina cu cea mai mare varietate de hartie igienica vazuta vreodata, sortata pe numar de straturi, metri lungime, culoare si parfum. (Aham, chioscul asta se transforma incet-incet in ditai magazinul!)

Si chioscurile astea ar functiona pe un sistem de recompensare de genul:

  • pentru fiecare 5 suluri de carton, primesti o hartie igienica gratis!
  • pentru fiecare 5 suluri de carton in stare impecabila,  primesti o hartie igienica colorata gratis!
  • iar daca ai norocul sa ai suluri de carton alb, te-ai scos! La fiecare 5 suluri primesti o hartie igienica parfumata si colorata gratis! (parfumul si culoarea la alegere, in limita stocului disponibil)

Iar la fiecare final de zi s-ar face colectarea. Parca si vad un tir parcat in fata magazinului si angajatii care incarca de zor cutii etichetate: “suluri albe calitatea 1 – decoratiuni”, “suluri maro calitatea a 2a – suporti de creioane” samd.

Ar fi o idee misto de afacere, nu?

sursa imagini

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.