Am fost la echitatie pe langa Stana (in Stana Gara, mai exact) si va recomand calduros si voua sa mergeti. E la 40 de km de Cluj, dar merita sa bateti atat drum. Comparativ cu ofertele pe care le gasiti in apropiere de oras, acolo nu va veti plimba in cerc o ora pentru 50 de lei, ci veti avea de parcurs un traseu de aproximativ 3 ore. Iar daca vreti sa mergeti de mai multe ori, nu va temeti ca veti invata traseul pe de rost, pentru ca sunt mai multe disponibile.

Horse-Riding-4

Ca sa mergi la echitatie la Stana, nu trebuie sa stii sa calaresti. E suficient sa vrei sa iti petreci cateva ore pe spinarea unui cal. S-ar putea sa ai ocazia sa mergi pana in herghelie dupa calul cu care te vei imprieteni. Vei experimenta senzatii tare faine cand te vei vedea stand printre cai, unul mai frumos ca altul, respectiv unul mai mare sau mai lat ca celalalt (in functie de rasa).

Nu e recomandat insa sa mergeti cu copiii acolo, pentru ca nu au rabdare.

La intoarcere, va puteti opri la Leghia sa compensati caloriile arse. 😛 Eu nu sunt mare fan papanasi, insa lumea ii lauda. Pensiunea e amenajata frumos, terasa e tare faina, parcarea e incapatoare, servirea se face in maxim jumatate de ora, mancarea e buna, insa mai au de lucrat putin la capitolul curatenie. 😀

Daca vreti sa mergeti si voi la Stana, spuneti-mi si va dau datele de contact de la herghelie. Va promit ca veti petrece cateva ore minunate si ca va veti relaxa!

sursa imagine

Categories: diverse, recomand, timp liber

4 Responses so far.

 1. În sfârșit, te-ai decis să scrii despre acest subiect. Sună frumos o zi de relaxare în compania unui animal atât de frumos și isteț, calul. Poate mergem și noi într-o zi, când mai scăpăm de probleme.
  Pensiunea de la Leghia este foarte lăudată, dar eu nu aș risca să mănânc acolo, la o primă vedere a fețelor de masă pătate și arse, nu vreau să mă gândesc cum arată baia și/sau bucătăria!

  • Ioana says:

   Da, in sfarsit. 😀
   Nici eu nu vreau sa stiu cum le arata bucataria, ca baia le-am vazut-o si… sa zicem ca n-am atins decat strictul necesar!

 2. Adri says:

  Frica de înățime și de cai mă împiedică să-mi doresc să călăresc, chiar dacă avem o herghelie destul de aproape de oraș.

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

 • Si Blondele Gandesc
 • Magazinul de dulciuri
 • Interesant. Relaxant. De weekend.