Sunt multe locuri in Cluj unde pot sa raman uitata cu orele: papetarii, saloane de cosmetica si… noul magazin Farmec!

Pentru ca in perioada 11 – 13 octombrie va fi weekendul aniversar Farmec si sarbatoritii vor fi toti cei care trec pragul noului magazin de pe strada Bucuresti nr. 55 (la parterul blocului Spray)! Pe langa evidentul spatiu de achizitionare al produselor, noul magazin va avea si o zona muzeu – unde vizitatorii vor putea vedea obiecte vechi din fabrica, unelte, aparatura, flyere de promovare de-o varsta cu noi – si un atelie de creatie – o mica sala de evenimente. Programul magazinului este intre orele 08 – 20 weekendul acesta.

web_c_Hladi-0530

Cum iei premiul? La orice produs cumparat, vei primi automat un cadou. Saaau la fiecare check-in folosind #checkinforbeauty te asteapta un cadou!

Nu stiu voi, dar eu abia astept sa se deschida ca sa vad ce-au facut! Ca si asa mi-e mie drag Farmec-ul asta, dar acuma ca o sa am un spatiu nou-nout in care sa merg sa-mi spal ochii si de unde sa-mi aleg sticlutele cu potiuni imi salta inima de bucurie!

web_c_Hladi-0509

Asa-i ca arata minunat?

Later edit: Noul magazin este minunat, va recomand sa mergeti si voi in vizita. Eu una mi-am produs sa-i vizitez mai des de acum incolo, pentru ca, pe langa achizitionarea de produse fermecate, atmosfera din noul magazin indeamna la relaxare. Iar de relaxare e intotdeauna loc. 🙂

Voi ati fost? Ce parere aveti despre noul magazin de prezentare?

In calitate de ambsador Farmec, va invit si pe pagina Romance cu Farmec! Veti gasi acolo povesti fermecatoare ale unor romance de succes si concursuri pregatite special pentru voi! In plus, puteti castiga si o excursie pentru doua persoane, oferita de Eximtur! Ne vedem acolo, da? ;-)

sursa

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.