Un par frumos si sanatos e de vis. Intotdeauna mi-am dorit sa am parul usor ondulat, ca sa pot sa il spal si sa-mi ia maxim 5 minute dupa ce il usuc ca sa il aranjez. Genul ala de par usor ondulat care se transforma singur intr-o coafura romantica, a carui bucle sunt flexibile in bataia vantului si… visez deja prea departe. Eu am parul drept, buclele sunt o chestie prea complicata in cazul meu. De fapt, orice dureaza mai mult de 5 la capitolul aranjat nu merita efortul. 😀

Iar cand nu poti transforma parul drept in unul ondulat, te multumesti sa fie sanatos: fara varfuri despicate, fara fire de par deteriorate de la expunerea la surse de caldura (foehn, placa, ondulator) sau la colorantii care-l agreseaza.

Partea cea mai faina e ca un par sanatos creste mai repede si e mult mai usor de intretinut! 🙂 Iar pentru ca stiu ca undeva in lumea asta este o domnita cu par cret care si-ar dori sa aiba parul drept, va arat niste poze cu parul meu drept si sanatos! 😛

Apropo de par sanatos, am auzit ca filmul Rapunzel nu se va transforma in serie pentru ca nu au gasit muza care sa-i inspire in a desena urmatoarea protagonista a filmului! Hai sa le dam o mana de ajutor, vreti? Si pentru ca oricare dintre noi sa poata fi o candidata la rolul principal din urmatorul film din seria “Rapunzel”, o noua gama de sampoane in colectia Farmec Natural asteapta sa fie puse la treaba ca sa demonstreze cat de bine stiu ele sa-si faca treaba!

Mie mi-a atras atentia samponul revitalizant. Tie care dintre noile sampoane iti face cu ochiul? 🙂

Va invit sa vizitati pagina dedicata noilor produse si sa participati la concursul pregatit special pentru voi, concurs care are o gramada de premii frumoase oferite saptamanal (iPhone 5C Apple, iPad mini Apple, uscator / ondulator / placa de par Remington, trusa de bigudiuri Remington, perie rotativa Remington) sau un mare premiu mobil 😛 (un VW High Up)!

Durata de desfasurare a campaniei este 28 aprilie – 28 septembrie 2014.

sursa imagine 1, 2, 3, 4 – arhiva personala

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.