N-am mai dat pe aici de ceva vreme, ce-i drept, am fost prinsa intre job si pregatirile de Pasti. Sper sa ma iertati! 🙂

Revenind la pregatirile de Paste, daca mancarea si prajiturile se fac cu doar cateva zile inainte de marea sarbatoare, curatenia e alta mancare de peste. Te apuci din timp sa pandesti vremea, mai ales atunci cand e asa ploioasa ca acuma, ca doar nu vrei sa speli geamurile tot a doua zi pana la Pasti :P, dupa care treci la treaba. Geamuri, reorganizare haine in dulap (ca doar se schimba sezonul, unele trebuie spalate de improspatare, altele, ca sa fie puse spre depozitare), pereti, podele, usi, mobila, covoare, faianta si gresie.  Pe toate cele enumerate trebuie sa le vizitezi minim o data inainte de marea curatenie de recapitulare din Sambata Mare. Sa nu uitam nici de cadouri, ca doar Iepurasul nu face fata cererii daca nu-l ajuta nimeni!

Si, pe langa toate astea, mai mergi la servici si mai ai activitati sociale pe care trebuie sa le onorezi (o zi de nastere aici, o vizita la parinti acolo, un musafir sau o vizita ca musafir dincolo), de ai impresia ca o sa fii pregatit pentru sarbatorile de la anul, nu pentru astea. 🙂 Dar timpul trece si te trezesti ca au trecut si sarbatorile, ba chiar ca a trecut si saptamana de dupa ele si iar e sambata si iar te apuci de curatenie (si de spalat haine, avand in vedere ca in saptamana asta doar ieri n-a fost zi de sarbatoare)…

Si ca tot am povestit de curatenie, cea mai mare teama a mea e ca mi se vor termina stocurile intr-o clipa de neatentie si voi fi obligata sa ma intorc la a face curatenie pe stil vechi! Teama voastra cea mai mare care e?

turnul de vase din bucatarie e istorie!

In caz ca va intrebati cum e curatenia pe stil nou: turnul de vase din bucatarie a fost eradicat cu noile produse Nufar si Triumf, iar jocul e menit sa ne reaminteasca acele vremuri!

Iar daca ati folosit produsele Nufar sau Triumf, sa nu uitati sa lasati un feedback aici, pe pagina concursului, si puteti castiga un voucher de 50 de lei! Grabiti-va, concursul se incheie in 30 aprilie. 😉

2 Responses so far.

  1. Eum nu le-am folosit, dar maica-mea le-a folosit si a fost chiar multumita!:)

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.