Incep prin a va felicita, din nou :), pentru decizia de a va oficializa relatia si de a merge mai departe pe drumul vostru ca o familie.

Ati fost deosebit de frumosi azi si ma bucur ca am avut onoarea sa va fiu alaturi cu ocazia acestui eveniment – mai ales pentru ca, oricat de bun ar fi fotograful pe care vi l-ati ales ca sa imortalizeze aceasta zi, pozele niciodata nu vor putea reda in totalitate lumina de pe chipurile voastre si toata iubirea si fericirea pe care ati emanat-o azi. 🙂 Si nu, asta nu e un compliment gratuit, ci e purul adevar: genul asta de trairi nu il au decat oamenii care descopera si inteleg ce inseamna, cu adevarat, iubirea.

Acum ca nunta a luat sfarsit, probabil ca va pregatiti sa trageti concluziile. Insa as vrea sa nu va grabiti.

Ati avut zeci, poate sute de zile la dispozitie sa va organizati nunta si ati gandit-o la minut, daca nu chiar la secunda. Ati planificat fel de fel de momente care azi poate nu au mai iesit asa cum va doreati. Sau poate nu au iesit deloc, ca au fost uitate sau scoase din “program”. Dar asta nu inseamna ca nunta voastra nu a fost minunata! Nici o nunta nu e perfecta, pentru ca intotdeauna se gaseste un invitat nemultumit de locul lui la masa, un altul nemultumit de vecinii de la masa, un chelner care nu e pe faza sau care coloreaza tinuta unui invitat… si lista poate continua.

Insa ziua nuntii voastre nu e despre momentele planificate care nu au iesit asa cum v-ati gandit, nici despre momentele neplacute sau dezamagiri.

Ziua nuntii voastre e despre voi. Voi doi. Voi doi si iubirea voastra. Voi doi si oamenii dragi pe care i-ati dorit sau i-ati avut alaturi in aceasta frumoasa zi.

Ziua nuntii voastre e despre toate acele clipe pline de emotie care v-au invaluit si despre zambetele pe care le-ati primit sau oferit.

Ziua nuntii voastre e ziua la care va veti gandi cu drag cand veti merge la nunti de acum inainte. Nici o nunta de acum incolo nu va mai fi la fel: o sa va suprindeti retraindu-va nunta macar o clipa la fiecare nunta la care veti participa de acum incolo.

Ziua nuntii voastre e inceputul vietii voastre ca familie. E de vis.

Asa ca, inainte sa trageti linie, rememorati toate momentele frumoase de azi, senzatiile pozitive care v-au invaluit si modul in care v-ati simtit atunci cand v-ati uitat in ochii omului pe care l-ati ales sa va insoteasca in viata de acum inainte. Asta e ceea ce conteaza.

Ziua mult visata (poate) si in detaliu planificata tocmai s-a terminat. Luati-va de mana, mergeti la o plimbare sau asezati-va la un pahar de vorba si discutati despre ziua nuntii voastre: impresii, senzatii, emotii. Merita sa povestiti si despre ce s-a intamplat in ziua nuntii, efectiv, ca doar pana acum ati tot povestit despre ce vreti sau sperati sa se intample. 🙂

Regasiti-va in ochii celuilalt si bucurati-va de iubirea voastra. Vor urma zile frumoase si zile mai putin frumoase, insa voi le puteti face fata. Iubirea voastra va va ajuta. Poate ca va asteptati sa simtiti ca se schimba ceva. Nu se schimba. Bucatica aia de hartie nu va transforma peste noapte, nici pe voi, nici iubirea voastra. Sunteti tot voi si iubirea voastra, doar ca acum totul e oficial. 🙂

Ma bucur ca am avut onoarea sa va fiu alaturi azi si va doresc sa aveti “Casa de piatra!”, sa fiti sanatosi, fericiti si sa va iubiti cel putin la fel de mult ca azi, in fiecare zi!

sursa imagine

2 Responses so far.

  1. Mihaela says:

    Vai ce frumos ai scris :*

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.