Asta e una dintre afirmatiile pe care nu am facut-o de multa vreme. In primul rand, pentru ca timpul mi se pare ca s-a comprimat si nu-mi ajunge ca sa fac tot ceea ce vreau, iar in al doilea rand, pentru ca de fiecare data cand as ajunge intr-o faza de genul, m-am obisnuit sa fac ceva. 🙂

Incerc o reteta noua.

De cand moda cu pozele cu mancare puse pe Facebook si campania CocaCola cu #haisamancamimpreuna, nu trece zi in care sa nu mi se faca pofta de ceva. Asa ca incep sa caut retete si / sau sa-mi fac aprovizionarea cu diversele ingrediente necesare gatitului acelui fel de mancare.

every girl's dream

In plus, mai sunt momente in care ti se face dor de o masa festiva. Nu e musai sa fie dedicata unor musafiri aceasta masa, pentru ca si noua ne place sa ne cinstim din cand in cand.

Am invatat ca retetele noi e bine sa le pui in practica doar atunci cand ai la dispozitie suficient timp si rabdare, ca sa nu risti sa o ia ceva razna si sa te trezesti ca nu mai ai timp sa pui in aplicare planul de rezerva. In plus, data viitoare vei stii exact de cat timp ai nevoie ca sa prepari si pregatesti pentru servire acel fel de mancare si poti adapta reteta la gusturile tale.

Iar pentru ca am zis ca lucrurile o pot lua razna si mancarea ajunge sa nu fie asa cum trebuie, trebuie sa va spun si sa aveti grija de unde va luati retetele. Stiu ca sunt sute de site-uri si bloguri de profil, insa unii uita sa precizeze anumite elemente cheie din procesul de preparare. Sau omit sa raspunda intrebarilor adresate de catre cititori. Drept urmare, daca am luat o reteta de undeva si rezultatul final nu era pe masura asteptarilor, a doua oara nu am mai calcat pe acolo.

Voi de unde va luati doza de inspiratie atunci cand vine vorba de gatit? 🙂

sursa imagine

 

8 Responses so far.

  1. Ioana says:

    Teo’s kitchen si Edith’s kitchen :D.. Iti ploua in gura de numa

  2. Soţul dictează meniul, eu mă conformez. De cele mai multe ori citesc reţete de pe mai multe site-uri şi apoi combin după cum cred eu de cuviinţă.
    E bine să începi cu reţete uşoare, explicate clar, e nevoie să respecţi întocmai reţeta, mai ales când e vorba de desert, şi să te asiguri că ai de toate în casă, improvizatul nu se înţelege prea bine cu gătitul.

  3. Eu nu prea gatesc, dar maestrul chef Google m-a ajutat intotdeauna.
    Si am multi prieteni care o fac si dispusi sa ma invete la telefon sa fac orice 🙂

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.