>

Timpul meu liber a dat faliment, asemeni TIMPului Bucurestiului (after read edit: tulai! ce comparatie mi-am gasit… deja prea mult servici strica!).
Ideea e ca serviciul si facultatea dauneaza grav timpului liber! In cazul meu, este chiar fatal…
Vreau sa citesc o carte, doua, trei… in ultima vreme cercetez bibliotecile personajelor la care merg si daca citesc un titlu care ma face curioasa, sau drespre care am auzit ca ilustreaza o carte buna, am tendinta sa rapesc cartea spre satisfacerea setei personale de citit. Insa imi trece repede, imi amintesc cate carti isi asteapta randul cuminti la mine pe noptiera si cat de mult timp mai am pentru a face altceva in afara de cele doua ocupatii principale…
(vreau sa citesc Cartea nuntii, Aventurile lui Huck Finn, Subiecte de conversatie, Mizerabilii, Cel mai iubit dintre pamanteni, Ultimul mohican, Portretul lui Dorian Grey etc sau sa recitesc Ciresarii sau inca o tona de carti noi, aparute de la Revolutie incoace)
Vreau sa alerg, sa ies in parc la plimbare, sa ma intalnhesc cu prietenii, vreau sa ies din bucla asta infinit!!!
Vreau sa dorm… sufar de o lipsa acuta de somn… Chiar daca merg pe principiul ca viata merita traita, nu dormita, am ajuns sa dorm prea putin… am ajuns sa fiu atat de rupta de oboseala incat sa nu pot sa dorm: am stat o noapte intraga in pat foindu-ma si uitandu-ma la pereti…
Vreau sa am timp liber! … dar se pare ca nu e acum momentul

ps: sper sa-si revina bursa asta odata, ca m-am saturat de ea… deja e prea mult stres, prea multi nervi adunati, prea multe sperante desarte. Pacat ca nu a fost sustinuta cresterea din zilele precedente… pacat.

Categories: degeaba, facultate, timp liber

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.