>Iar e sfarsit de saptamana… Ce ma intristeaza cel mai tare la ziua de duminica e ca, mai ales in compania potrivita, trece mai repede decat orice alta dupa-masa, lasandu-te cu ochii in noapte si cu regretul ca peste cateva ore trebuie sa mergi la servici, unde incepe un nou calvar (fiecare saptamana are o alta valoare a acestuia)…


Asa ca va propun sa treceti pe la Cabral, sa savurati putina muzica de duminica la o cafea, la o amintire sau pur si simplu lenevind… Pe urma va poftesc sa vedeti ca si Blondele gandesc, poate asa va si agatati o culoare po(rc)litica. Iar daca mouse-ul nu v-a fugit inca din mana, ca sa se adaposteasca in spatele vreunui ghiveci de pe birou si sa poata lenevi sau atipi in voie, luati-l la plimbare pe la Spit It Out, sa faceti putina incalzire cu muschii fetei, poate asa nu veti mai fi incruntati (macar azi).
Va doresc o duminica frumoasa, relaxanta si care sa nu treaca repede (decat daca va doriti voi asta)!

ps: de plictiseala, poate incepti sa va scrieti si scrisoarea catre Mos Craciun (si daca crezi ca nu exista Mosul asta, pofteste si pe aici), ca doar sa o scrii din timp e cel mai bine, ca macar un cadou din multele dorite sa-l gaseasca prin atelier si sa ni-l aduca si noua… si, cel mai bine, incepeti sa va curatati cismulitele si papuceii: in doua saptamani vine Mos Nicolae, si nu e bine sa gasiti doar nuieluse, nu?

Categories: timp liber

4 Responses so far.

 1. Liviu says:

  >Si-ai pregatit papuceii? Ce vremuri. Ce nostalgic. Duminica e aproape gata. Si maine o luam din nou la roboteala. C-asa suntem noi. Robotei pe bani putini. Da robotei neaosi, domne. Romanesti.

 2. Ioana says:

  >Da, mi-am pregatiti papuceii. Si scrisorica pentru Mos Craciun.
  Tu de vrei sa primesti de Craciun anul asta, Liviu?

 3. Liviu says:

  >Cred ca i-as cere prea mult. Iar cand i-as cere, ar fugi. Si totusi, i-as cere… un concediu luuuuuung. De 2 saptamani. Sa pot merge la munte cu prietenii si sa nu mai vad calculatoare in rastimpul asta.

 4. Ioana says:

  >Poate o sa-l primesti. Ai fost baiat cuminte anul asta? Sa nu minti, ca Mosul stie tot!

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

 • Si Blondele Gandesc
 • Magazinul de dulciuri
 • Interesant. Relaxant. De weekend.