>

Dragii mei, dati-mi voie sa vi-l prezint (in aplauzele voastre) pe domnul Chipes. Motanul Chipes.

Dl Motan Chipes vrea sa devina personaj principal in cartile din bibliotecile noastre. Si, ca sa isi indeplineasca dorinta, a ajuns la Bobo. Dupa care a auzit ca nicaieri nu-i mai bine decat La Pufossu. Si dupa ce s-a infruptat numai cu apa si miere, a considerat ca viata lui e roz. Asa ca a ajuns la mine.

Regulile la leapsa Motanului Chipes sunt:

 1. Pui mâna pe prima carte care “îți sare în cale”.
 2. Deschide-o la pagina 69 (de unde pana unde vrea Motanul asta sa apara la pagina cu numarul asta, zau de-mi dau seama)
 3. Caută a 3-a frază/propoziţie
 4. Scrie pe blog următoarele 4 fraze/propoziţii.
 5. Ai grijă să “mănânci” din fiecare frază/propoziţie al 2-lea, al 5-lea şi al 8-lea cuvânt, iar la sfârşit de frază/propoziţie să adaugi numele stimabilului (motan chipeş).
 6. Trimite leapșa mai departe la câți oameni “vrea mușchii tăi” (Serviti-va, dragilor. Numai sa-mi spuneti sa va adaug in listuta).

Daca tot ruleaza pe ecrane “Journey to the Center of the Earth”, am ales “Ocolul pamantului in 80 de zile” a lui Jules Verne.

“Mai negustori parsi avere in, in comertul cu bumbac motan chipes. Unul ei, sir Jejeebhoy, fusese de guvernul englez, iar Mrs. Anda era ruda cu acest bogat personaj, care locuia la Bombay motan chipes. Pe lui sir, venerabilul Jejeeh, cauta, de altfel, la Hong Kong motan chipes. Oare putea gasi adapost la motan chipes?”

Ultima propozitie are sens. Pacat ca n-au si restul, ca ar fi interesant de rescris o carte dupa niste reguli, cu conditia sa aiba sens.

O seara faina va doresc!

Categories: amuzant, diverse

One Response so far.

 1. Pufossu says:

  >Trebuia să se informeze din timp dacă poate găsi adăpost la motan chipeş. Motan Chipeş e foarte ocupat zilele astea. Iar vine slab acasă…

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

 • Si Blondele Gandesc
 • Magazinul de dulciuri
 • Interesant. Relaxant. De weekend.