>Scart, scart! pana marti. De fapt luni. Stolojan a depus mandatul de prim-ministru. Unii zic ca asta este, altii il sustin gandindu-se ca decat sa lucreze cu ministrii pe care nu i-a vrut, mai bine deloc.
Si, pana una alta, pe scena apare Boc. Luat pe nepregatite probabil, cert e ca a avut o ascensiune interesanta [de la profesor la prim-ministru in nici 10 ani]. Daca aveati curiozitatea sa dati un google-search dupa ce a fost anuntat Boc ca inlocuitor al lui Stolojan, ati fi vazut cum filmuletul [de mult uitat], cu tranta trasa de Boc in studioul lui Andrei Gheorghe, a aparut in prim-plan. De unde pana unde e acest filmulet o chestiune [mai mult sau mai putin] obiectiva menita sa ne dea mai mult detalii despre Emil Boc, nu inteleg, cert e ca de-abia au aparut informatii legate de cat de mult a prosperat Clujul de cand e el primar. Si nu fac reclama, nici nu exagerez, dar schimbarea s-a vazut: cand a plecat Funar de la conducere, aveam doar parcurile vechi cu banci colorate in rosu-galben-albastru, aceleasi gropi in asfalt sau alte surse de nemultumire. Insa Clujul are o noua fata, mai frumoasa, mai aranjata, mai de secolul 21 de cand cu Boc.
Vorba unei clujence intervievate azi: a facut multe ca prima pentru Cluj, va face si mai multe ca prim-ministru pentru tara… Mie una imi pare rau ca nu mai e primarul Clujului, insa ma bucur ca e prim-ministru si sper ca schimbarea infatisarii Clujului inceputa de el sa continue.

No bun. Contraziceti-ma!

ps: o zi mai tarziu, pe Realitatea, titlul dezbaterii este “De ce BOC(este) Romania?” => parerea mea: Habar n-au de ce este Boc in stare, dar de misto sunt intotdeauna capabili. Sa va fie rusine…

Categories: diverse, tipologii

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.