>

Mă uitam, întâmplător, în seara asta la TV. Şi cu una, cu doua, văd ca o agenţie a Băncii Transilvania a fost jefuită… IAR! Prima dată, anul trecut, undeva într-o seara de sâmbătă pare-mi-se, în Floresti, iar acum în Mănăştur.
Bine, frate, jaf ca jaf, da’ jaf armat? Sunt unele scenarii îndrăzneţe care ne relatează cum paznicul a fost lovit cu patul puştii, apoi i s-a aplicat o corecţie electrizantă, pe urmă au mai fost loviţi 2 din cei 15 oameni aflaţi în agenţie, apoi au ajuns s-o ameninţe pe caseriţă să le dea banii [înca e neclar daca au lovit-o sau nu].
Jaful a avut loc în jurul orei 16:30, ba nu, scuze, 17:30 [?!]. Ba au fost 2, ba au fost 4 hoţi, ba’ au fost înarmaţi, ba’ nu… Până la urma poate aflam că nici măcar n-a fost jaf ! 🙂
Ş-apăi să te bazezi pe informaţiile lor…
Vorba lui Ovidiu Uscat: primarul ni l-aţi luat şi l-aţi făcut premier, noi avem jaf armat, voi nimic, noi avem Festivalul Lesbi, voi bucurestenilor… prin capitală nu se mai întâmplă nimic?

Acum eu sincer, cred că băieţii ăstia au fugit speriaţi de nevestele care-i ameninţaseră că nu ii mai primesc acasă daca nu vin cu ceva “bolovani” de-ăia de pus pe deget, care să simbolizeze dragostea lor pentru ele şi au intrat repede într-o bancă cu un pistol de jucărie, după care au rupt-o la fugă când au văzut ce captură mare le-a ieşit, că ei nu aveau nevoie decât de mult mai puţin.
Şi totuşi, VINERI 13: superstiţii, ghinion, chestii, nimic? Dacă nu era ghinionul paznicului şi a caseriţei, ci era ghinionul hoţilor să fie prinşi cu raţa-n gură sac?
Rămâne de văzut în cât timp o să îi prindă Poliţia… 😡

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.