>

Stii ce urasc eu cel mai mult la ora asta? Televiziorul :-@. Are o tona de programe, si pe majoritatea gasesti doar talk-show-uri tampite, cu invitati asemenea, sau tot felul de emisiuni care te fac sa traiesti viata altora si sa o uiti pe a ta. Nu mai sunt filme bune, seriale decat o data la 100 de ani, si si atunci se nimeresc fix la ora nepotrivita. Telenovelele in schimb se inmultesc si intotdeauna se mai gaseste un unghi nou prin care sa privesti exact aceeasi ideea veche si de mult fumata.
Bun. Dar stii ce urasc eu mai mult decat un televizor? [drums] Doua televizoare :-@. Pentru ca tot timpul exista cineva in camera alaturata care se uita la televizor chiar atunci cand tu inveti, incerci sa adormi, te uiti deja la ceva interesant la televizor, te joci pe calc, conversezi sau orice altceva. Si acest cineva din camera alaturata vine mereu cu sugestii bine intentionate de genul “Uita-te acolo. Repedee!” sau “Hai sa vezi nu-stiu-ce noua chestie”, astea in cazul in care nu cumva, intr-o secunda de neatentie, ajunge in posesia telecomenzii tale si muta direct, vociferand despre cat de interesant, amuzant este emisiunea / filmul / talk-showul urmarit.
[respirand usurata] Dar stii ce urasc mai mult decat doua televizoare? Trei televizoare Sa nu ma pot uita la televizor sau sa nu pot iesi in oras, sa nu ma pot juca pe calc sau sa nu pot naviga pana tarziu in noapte. Sau sa nu pot sa-mi fac de cap, ori sa nu pot sta cu lumina stinsa si ochii deschisi privind tavanul, meditand la nemurirea sufletului pentru ca :(… dimineata trebuie sa ma trezesc sa ma duc la servici… :-c
Da, cu inima-n dinti de maine merg la servici. Imi iau un ghiozdan de gheata, un pumn de calmante si sper ca voi face fata provocarilor de la servici fara dureri si cat mai bine posibil. Sincer, am emotii. Nu asa mari ca si in prima zi de servici, insa am emotii. Sper sa nu ma doara genunchele, sper sa nu schipatez din nou, sper sa nu se umfle.
Sper sa fie bine. :-y
[o prietena imi spunea ca ajuta sa gandesti pozitiv… deci:]
O sa fie bine… :-d
Categories: diverse, ghips, sperante

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.