>
Am adoptat o sărbătoare de peste ocean, am dezvoltat-o în timp, ne-am specializat şi am transformat-o în ceva comercial.

Astăzi [14 februarie, nu prezentul în general] toata lumea iubeşte, îşi face legăminte si declaratii [pentru ca mai apoi 70% dintre ei să se certe şi să se despartă], se căsătoreşte de probă pentru o zi, participă la concursuri şi fel de fel de manisfestări ca să-şi poată exprima şi arăta dragostea.
Nu sunt de acord cu căsătoriile pentru o zi: pentru mine căsătoria e un lucru serios, plin de emoţie, bucurii şi alte cele. Spui un “DA” răspicat şi hotărât, cu speranţa că dragostea, respectul şi prietenia voastră va ţine o viaţă. Familia şi prietenii îţi sunt alături, unii să te susţină, alţii să-ţi reproşeze că te-ai grăbit şi că nu ştii în ce te-ai băgat. În fine, ideea e de o dată şi pentru totdeauna. Nu o dată pentru o zi cu tine, dup-aia la anul iar, în anul celălalt ne despărţim, deci la următorul Valentin am pe altcineva şamd.
Ultima modă e “will you be my anti-valentine?”. E o chestie şi asta, ce-i drept, dar mi se pare mai mult ceva forţat, de genul “şi aşa nu ne iubim tot anul, hai să nu ne iubim nici azi”, dacă mergem în contrast cu ideea sărbătorii. Sau poate că înca n-am prins eu ideea, mai ştii? 😀

În fine, Valentine’s sau anti-Valentine’s, eu prefer să iubesc tot anul. Prefer să-mi arăt iubirea prin gesturi, nu numai prin cuvinte, prefer să te am alături 365 [366, când e cazul] de zile pe an, nu doar de Ziua Îndrăgostiţilor, că şi aşa sunt tot îndrăgostită de caţiva ani buni. 🙂

ps: La muuulţi ani! :-L

sursa poze

4 Responses so far.

 1. Liviu says:

  >Excelent. In sfarasit citesc ceva de bun simt despre treaba cu pro si anti valentine`s day. Foarte frumos punctat.

 2. irina says:

  >Nu-i decat o alta modalitate de a ne stoarce de bani. Daca avem ce sarbatoti, o putem face in fiecare zi, si fara ciocolata, inimioare sau alte jucarii din plus.

 3. Catalin says:

  >Sa ma simt cu musca pe caciula la faza cu anti-valentine? 🙂

 4. Ioana says:

  >@Liviu: Multumesc. Nu ma asteptam sa o nimeresc asa pe placul tau 😛

  @Irina: Nu te storce nimeni de bani. Tu deschizi portmoneul pana la urma, nu?

  @Catalin: Pai, nu stiu… Spune-mi tu: ar trebui?

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

 • Si Blondele Gandesc
 • Magazinul de dulciuri
 • Interesant. Relaxant. De weekend.