>

Se face ca incepe sesiunea, si eu numai chef de ea nu am. Si oricum, presupun ca sentimentul e general valabil, ca doar n-oi fi eu mai speciala.
Ideea e ca imi sta capul la primavara ce va sa vina, la natura ce va reveni la viata, la florile ce vor colora campurile si la tricourile si rochitele mele, acum ascunse in dulap, ce au sa iasa la soare.
Si, in mod special, la nunta unei prietene bune, care va fi deosebita si la organizarea careia vor participa si eu. Data nuntii nu o stiu nici mirii, ceea ce o face sa fie si mai palpitanta. Insa, bazandu-ne pe conceptul de “a treia oara e cu noroc”, sper ca data aleasa sa fie cea in care se va organiza evenimentul. Variantele anterioare au fost ziua miresei si ziua mea (acum, daca stau mai bine sa ma gandesc, chiar imi pare rau ca nu mai face nunta de ziua mea, mai ales dupa ce ne distram gandindu-ne la aniversarile ce vor urma si in care ne vom grabi sa fim noi cei care suna primii).


Asa ca, desi probabil voi primi mustrari serioase pentru dezvaluire, de-abia astept sa mergem sa cumparam cartoane colorate, perforatoare de hartie in forma de fluturi, flori, frunze si inimioare si o unealta de quilling ca sa ne apucam de facut invitatiile. Si ne mai trebuie o tona de panglici si baloane colorate, idei de aranjamente florale si un meniu pentru invitati.
Si, bineinteles, o rochita alba pentru mireasa si o tinuta pentru mire.
Ca urmare a faptului ca fac parte din “comitetul de organizare”, nu o sa-mi bat de pe acum capul cu tinutele noastre. Prima oara sa vedem cum va lua contur totul si pe urma ma voi gandi indelung la tinuta mea (ca la barbati e mai simplu).
Vai, cu cat drag m-as apuca de toate acum, dar cum nu pot din cauza sesiunii asteia!

ps: “Donna Lewis – I love you, always, forever” e una din melodiile noastre de suflet

One Response so far.

 1. Anda says:

  >Ioana
  Invata!

  [-(
  :))

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

 • Si Blondele Gandesc
 • Magazinul de dulciuri
 • Interesant. Relaxant. De weekend.