Pentru ca tot vorbeam in postul anterior de momentele in care vrei sa te reinventezi, va invit cu mult drag sa vizitati doua site-uri de dezvoltare personala ce va pot fi de folos.
Despre primul site, Arta feminina, am auzit acum vreun an de la o buna prietena, care avea obiceiul sa forwardeze newsletterurile ce i se pareau interesante.
Despre al doilea, NLP Mania, am aflat de pe (O, da!) Facebook, cand titlul unuia dintre articolele lui mi-a atras atentia.
Poate ca multi dintre voi ati citit carti de psihologie sau v-ati cumparat / descarcat de pe internet diverse carti de modelare a personalitatii, motiv pentru care nu cred ca aveti ceva de pierdut daca mai cititi o parere in plus. Iar pentru cei care n-au avut astfel de curiozitati pana acum, le recomand o lectura a unui articol care le atrage atentia, pe care sa-l digere ulterior si sa traga singuri concluziile.
Sunt sigura ca nu veti gasi solutiile la toate problemele voastre acolo, insa cu cat aveti mai multe cunostinte in acest domeniu, cu atat va veti putea analiza mai amanuntit si mai realist deciziile, dorintele si actiunile atunci cand veti dori acest lucru.
Va doresc lectura placuta!

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.