>

… adaptare dupa clasicul “unde dai si unde crapa”. Toti cautam diverse chestii pe net, in functie de necesitati. Iar unele din cautarile noastre, au ca si landing page blogul meu.
Dati-mi voie sa exemplific:

“om de zapada origami” / “origami ou” / “origami om de zapada” – am avut si eu o postare in care va povesteam despre o prietena care face origami, subiect care se pare ca este la mare cautare in ultima vreme
“floare camelia” – tot mai multa lume care cauta flori ajunge la mine pe blog. Nu degeaba imi plac florile, nu? Si, sincer, camelia asta este o floare deosebita pe care mi-o voi cumpara in mai multe variante de culori cand ma mut la casa mea 🙂
“carje” – se pare ca nu sunt singura care merge la ski si are nevoie de carje dupa asta (click pentru detalii) :-))
“la vie en rose traducere” – traducerea e “viata in roz”, dar nu cred ca vei gasi ceva legat de asta pe aici. Insa pot sa iti povestesc despre multe altele
“masa de toaleta” – si tu vrei una, asaaaaa-i? si eu (povestea aici)
“adori sa fii femeie” – eu? bineinteles. Nici nu cred ca mi-ar fi placut daca ar fi fost altfel!
“am sa adorm fara tine” – tuturor ni se intampla sa mai dormim singuri, ce sa-i faci… (De ce mi se pare ca anuntul tau suna a amenintare? 😀 )
“barbatii destepti” – daca ii cauti pe google, nu cred ca e de bine 😀
“dorinte barbati destepti” – presupunand ca ai gasit barbati destepti pe google, ma indoiesc ca dorintele lor corespund in totalitate barbatilor (destepti au ba) din realitate 🙂 Asa ca, da un alt+f4 si iesi afara, socializeaza!
“motive sa nu fii cu cel mai bun prieten” – sunt multe asemenea motive, dar eu nu stiu decat povestea despre “iubitul meu mi-e cel mai bun prieten”
– “trecerea timpului” – asta e o chestie relativa, iar in general nu place nimanui cand trecerea timpului lasa urme…
“nu mai beau in viata mea” – foarte bine! felicitari! sper sa poti sa te tii de cuvant
“numaibeauinviatamea” – crezi ca ti-e mai usor sa te lasi de bautura daca iti scrii promisiunea intr-un singur cuvant? bine, fie: succes!
“ofuri de suflet” – toti avem chestii de-astea, de obicei dupa ce suntem dezamagiti de cei din jur sau cand lucrurile nu ies asa cum le-am planuit. Simte-te liber sa le impartasesti cu noi!

Leapsa asta am primit-o de la Andera, careia ii multumesc. Poftiti de o preluati sa vedem si noi ce se mai cauta pe net si cum ajung vizitatorii la voi pe blog.
O zi faina!

Categories: leapsa, origami, timp liber

3 Responses so far.

 1. roscata says:

  >oau:))) am ras, nu gluma :))

 2. Andera Y says:

  >=)))) Ajung si eu dupa lupte seculare, dar am ajuns!!! 😀
  Am ras cu lacrimi! =))))) Adori sa fii femeie si barbati destepti si nu mai beau in viata mea clar sunt cele mai tari! =))))) Asa dileme… :)))

 3. Ioana says:

  >Ma bucur ca v-am binedispus!
  @Roscata, poti sa iei si tu leapsa daca doresti 🙂

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

 • Si Blondele Gandesc
 • Magazinul de dulciuri
 • Interesant. Relaxant. De weekend.