>

Sa bei dimineata acasa cafeaua singur e nasol. Iar asta e unul dintre motivele pentru care prefer sa-mi beau cafeaua la servici, alaturi de colegi. Se mai destinde atmosfera, ne mai trezim, mai radem, mai dam cu frisbee-ul ala unii dupa altii.
Iar pentru ca eu beau cafea de cand m-am intalnit cu un mirific aparat pe care il hranesti cu o pastila de cafea si el iti ofera in drept de multumire o cafea perfecta, pe care poti sa o bei si neagra, ca zau ca-ti place, sau la care poti adauga o lingura de lapte si un plic – doua de zahar (in functie de cat de dulce ti-e ziua), am dezvoltat un soi de lene fata de modalitatile clasice de a face cafea. Drept urmare, in momentul de fata, servesc cu o deosebita placere o cafea 3 in 1, cu ciocolata.
Si pentru ca acest post s-a nascut in urma provocarii primite de la Andera, sa stiti ca mi-as bea cafeaua si alaturi de voi, indiferent daca e sau nu cafeaua mea cu ciocolata. Iar daca voi nu beti cafea, nu e nici o problema, putem servi si o ciocolata calda, dar musai sa fie una de la Enigma sau Q Cafe (cunoscatorii stiu de ce :-> ).
Subscriu la mesajul cafelei 🙂
Categories: ciocolata, leapsa, pofte

2 Responses so far.

  1. Andera Y says:

    >:D Ma bucur ca ai preluat provocarea si abia astept sa ne bem cafeaua impreunaaa!!! 😀

  2. Ioana says:

    >Mie-mi spui? :-))

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.