>

De vreo luna sun o prietena, fara sa si reusesc sa vorbesc cu ea. De tot atata timp, cand poate ea vorbi, ma suna inapoi. Ne sincronizam de minune, astfel incat niciodata nu putem sa si raspundem la telefon. Asa ca, intr-o zi, am decis sa renunt si sa nu o mai sun, urmand ca dupa ce termin cu sustinerea lucrarii de disertatie sa ii fac o vizita la birou.

Insa azi m-am intalnit cu ea la sala. Ea are abonament facut recent acolo, eu am mers la o sedinta doar. Cum la sfarsitul orei eram terminata, nu am apucat sa ma ridic de pe covoras inainte de a incepe sa ne putem la curent cu toate schimbarile, noutatile si vestile bune pe care n-am apucat sa ni le impartasim. Ne-a intrerupt o domnisoara care a intrebat timid daca acum am venit sau plecam, sa stie pe unde sa se aseze in sala. Asa ca ne-am mutat in vestiar cu povestile.
Cand am plecat, eu eram fericita ca ne-am intalnit iar ea avea energie suficienta pentru a-si duce la bun sfarsit ora de fitball la care venise.
Mi-am reamintit astfel cat de mult conteaza sa ai in jurul tau oameni care te incarca cu energie, optimism si pofta de viata: iti multumesc, Casandra!

ps: ma pot considera norocoasa ca am mai multi prieteni cu aceleasi calitati in jurul meu, nu? ๐Ÿ˜€

3 Responses so far.

 1. roscata says:

  >E bine ca ai pe langa tine oameni buni si de calitate, arata ca esti o comoara de om ๐Ÿ˜€

 2. Ioana says:

  >Iti multumesc! Tocmai mi-ai facut ziua mai frumoasa si un cadou de ziua mea onomastica ๐Ÿ™‚

 3. roscata says:

  >Off-topic: Buna! M-am mutat, din nou, doar ca de data asta definitiv, pe roscata.ro, daca vrei sa schimbi, te rog, din blogroll, multumesc si te astept cu drag si acolo.

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

 • Si Blondele Gandesc
 • Magazinul de dulciuri
 • Interesant. Relaxant. De weekend.