>

Sunt multe lucruri de care ne lovim si care nu ne convin. Drept raspuns la acestea, ne plangem, ne enervam sau ne retragem din calea lor. Insa niciodata, dar niciodata, nu privim acest lucru ca pe o variabila.
Pentru ca viata e o variabila endogena, explicata de o tona de variabile exogene, mai mult sau mai putin semnificative. Indiferent ca e vorba de varsta, noroc, iubire, prieteni, parinti, bani, satisfactie personala, greutate, lungimea parului, culoarea ochilor, calitati, defecte sau socializare, toate acestea ne descriu viata. Iar atunci cand una dintre ele se modifica, aduce dupa sine modificari si in cadrul celorlalte variabile, de unde si ideea de “toate se intampla cu un scop”. 
E exact ca si cu lucrurile interzise, care tocmai pentru ca sunt interzise sunt palpitante si atractive, iar cand devin accesibile, interesul pentru ele scade exponential.

Iar pe mine ma enerveaza chestia asta! Daca ceva e ok, vreau sa ramana ok sau sa se imbunatateasca. Nu-mi place sa stiu ca ceva e pe placul meu tocmai pentru ca exista o alta variabila care o sustine, desi pe mine ma deranjeaza!
Categories: aberatii dezordonate

Leave a Reply


Recent posts

Modern Dad’s Challenges vine...

Posted on May - 27 - 2019

0 Comment

Mama, respira!

Posted on Oct - 12 - 2018

0 Comment

Cand ai doi copii…

Posted on Aug - 27 - 2018

1 Comment

Ce facem cu medicamentele...

Posted on Aug - 25 - 2018

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.