>

Weekendul trecut am fost pe Transalpina alaturi de alte 5 cupluri. Am plecat sambata dimineata, am mers pe Transalpina, ne-am cazat la Novaci, iar duminica dimineata am pornit spre casa pe Transfagarasan (asta e traseul complet).
A fost foarte frumos, atat de frumos incat nu gasesc cuvintele potrivite ca sa descrie totul. Asta fiind si motivul pentru care mi-a luat atata sa scriu despre drum… Senzatia de a fi “on top of the world” alaturi de El e cel mai bun leac contra stresurilor si problemelor cotidiene. Am uitat de toate problemele si m-am relaxat complet. 
Ne-am jucat vreo ora cu zmeul la una din opririle de pe Transalpina, am facut gratare si maraton de bancuri seara si am primit o lectie de marketing live de la unul dintre vanzatorii de pe Transfagarasan. Se practica “hai serviti putin cas, kaizer, soric de porc, o gurita de tuica / afinata sau alte cele” cam pe la toate tarabele insirate pe marginea drumului, insa vanzatorul asta nu a cedat cand am refuzat politicos oferta lui, convingandu-ma astfel sa cumpar porumb fiert, soric de porc si o sticla de afinata: amabilitatea si insistenta i-au adus un venit de aproximativ 20 de lei.
Avand in vedere ca Transalpina e data recent in folosinta, drumul e foarte bun si iti ajung degetele de la doua maini sa numeri ambalajele aruncate aiurea. Peisajele te lasa cu gura cascata si cu ameteli, daca privesti prapastia care se deschide in lateralul drumului.
V-as mai povesti despre senzatiile care te incearca cand esti acolo sus si despre cat de frumos poate sa fie totul, v-as arata si poze, insa ma tem ca nu cumva sa stirbesc din farmecul intregului. Asa ca va invit calduros sa porniti intr-un weekend intr-o excursie de neuitat, pentru ca Transalpina + Transfagarasan = un weekend perfect!
ps: puteti afla mai multe despre Transalpina de pe site-ul oficial

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.