Nu stiu voi cum sunteti, dar noi tare ne-am atasat de masinuta noastra. Am umblat cu ea prin multe locuri, fie ca era excursie, concediu, vizita sau drum necesar de parcurs. Am fost la Piatra Neamt si pe Transalpina si Transfagarasan doar anul asta, insa multe alte orase din Romania si cateva din Ungaria ne-au permis sa le strabatem pana acum, fara a exclude, bineinteles, drumurile batatorite si prafuite ale Clujului.

RozMobilul e pazit de un bodyguard 🙂
Asa ca nu aveam cum sa ratam un eveniment care ii acorda masinutei noastre o clipa de ragaz si de rasfat, nu? Si uite asa, am acceptat invitatia celor de la Oxygen PR, reprezentati de Ruxandra Morariu, si am mers sa vedem ce se intampla la un eveniment CarMania. Sub umbrela celor de la Golden Brau ne-am relaxat atat noi, in timp ce serveam o bere fara alcool Golden Brau, cat si masinuta noastra, care primea un tratament de infrumusetare eco (chiar daca nu le este permis sa lucreze cu apa, baietii responsabili de aspectul masinilor au facut o treaba super faina!). Dovada:
Soarele si norii se oglindesc in masinuta noastra
Intr-adevar, in scurt timp s-a format o coada destul de frumusica la intrare, insa amabilitatea echipei au facut soarele mai usor de suportat, in timp ce muzica te ducea cu gandul la concediu si relaxare.

Claxoneaza! Fa flashuri! Tureaza motorul!
Mi-a placut foarte mult rampa special amenajata pentru parada masinilor proaspat cosmetizate si mesejele afisate in fata acesteia: “Claxoneaza!”, “Fa flashuri!”, “Tureaza motorul!”, care au facut totul mai amuzant. Conform celor spuse de Ruxandra, la Cluj s-au conformat soferii si au inceput sa faca flashuri, sa claxoneze si sa tureze motorul inainte de a urca pe rampa, in comparatie cu cei de la Bucuresti si Iasi (unde au avut loc primele editii CarMania), care nu prea reactionau la mesajele afisate. Iar eu ma gandeam ca e totusi bine ca am invatat sa citim inainte sa ne luam permisul, si, cel mai important, ca nu ne-am pierdut simtul umorului!

Harnicii zilei

 

In asteptarea urmatoarelor editii CarMania, va propun sa participati la promotia Golden Braupentru a va rasfata si voi masinuta!ps: mai puteti citi despre CarMania si aici

Leave a Reply


Recent posts

Dor?

Posted on Sep - 4 - 2023

0 Comment

Lebenita copilariei

Posted on Jun - 24 - 2020

1 Comment

Cluj: Fathers | Conferinta...

Posted on Feb - 21 - 2020

0 Comment

Calm: resurse pentru o...

Posted on Oct - 30 - 2019

0 Comment

Bannere

  • Si Blondele Gandesc
  • Magazinul de dulciuri
  • Interesant. Relaxant. De weekend.